güzel tabigzl olmus gzl

ne demek güle güle kullan kardeşpaylaşım için teşekkürler
senin telefonun sanırım n73.. ve n73 s60 fakat v3 ama bu program v2'ler için üzgünümprogram için desteklenmiyor iletisi veriyor telefonda ne yapmayalım yardımcı olur musunuz?

önemli deil kardeşpaylaşım için tşkler
önemli deil kardeş..süper bi program bnce. tsk ederm
ne demek dostumElinize sağlık teşekkür ederim.
çok gsl program yürçesi gibi anneden ebebeyinden saklama için gsl program...program istediğiniz mesajları gizler.. mesajlara girdiğinizde gözükmez fakat mum sms'i açtığınız zaman orda görebilirsiniz.. programı açın.. seçenek deyip şifre koyun.. bundan sonra program açılırken şifre sorar.. programı aktif hale getirmeniz için seçenek deyip "monitor aktif" i seçmelisiniz.. o aktif iken mesaj geldiği zaman göremezsiniz.. gözükmez mesajlarda fakat uyarıyı werir.. ancak programa girdiğiniz zaman görebilirsiniz mesajı.. we "monitor aktif" seçili iken otomatik olarak gönderilen mesajlarıda gizler..
isterseniz bütün mesajları deilde istediğiniz mesajları gizler yada gösterirsiniz.. bunun için mesajın üstüne gelip seçenek deyip "gizle" yi seçebilirsiniz.. kilit işareti çıkacaktır ve programdan çıktığınız zaman mesajlar gözükmeyecektir..
seçenekler - profil - kişisel deyip mesaj geldiği zaman çıkacak yazıyı (normalde 1 yeni mesaj yazıoya hani) deiştirebilirsiniz..
***** lidir.. anlaşıldığı gibi türkçedir.. umarım işinize yarar..

çok gsl program yürçesi gibi anneden ebebeyinden saklama için gsl program...![]()
tabikide 
ne mutlu banaGerçekten çok işime yaradı.

arkadaşım orda eklenmiş dosya yazıo altında ona tıkla direk karşına çıkar aç, kaydet falan diearkdaslar bıde ben ındırebılsem ya linki bulamadım biriniz yardımcı olsa
D:

merhaba arkadaşlar bu proğramı daha önce nokia6260 kullandım çok kullanışlı proğram.ben şimdi nokia n93 kullanıyorum bu proğram n93 te çalışırmı? çalışmazsa bu proğrama benzer n93 te çalışabilecek bir proğramı nereden bulabilirim.yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.elerinize sağlık elleriniz dert görmesin.