Galaxy S3 için Jelly Bean Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S3 için Jelly Bean Türkiye'de
Ay başında Polonya'da çıkan Galaxy S3 için Jelly Bean güncellemesinin haberini sizlerle burada paylaşmıştık. Güncellemeyi bekleyen kullanıcılar, Jelly Bean ile gelen bazı sorunların ardından güncelleme Samsungtarafından rafa kaldırıldığını öğrendiklerinde epey üzüldüler. Yaklaşık 3 haftalık bir gecikmeden sonra Samsung, Jelly Bean güncellemesini tekrarOTA ile yollamaya başladı.Geçtiğimiz hafta 7 Avrupa ülkesine yollanan güncelleme, ay bitmedenTürkiye'ye de gelecek diye sizlere haberimizde açıklamıştık. Tahminlerimiz doğru tuttu ve Samsung, Türkiye'de Galaxy S3 güncellemesini vermeye başladı.
Bugün bazı Galaxy S3 kullanıcıları WiFi üzerinden telefonlarındaki güncellemeleri kontrol et dediklerinde 270 MB civarı bir büyüklüğe sahip güncellemeyi gördüler ve cihazlarını güncellediler.
JRO03C.I9300XXDLIH yapı numarasına, I9300XXDLID ana bant sürümüne sahip Android 4.1.1 Jelly Bean güncellemesi, daha önceki güncellemelerdeki gibi tüm cihazlara gelmedi. Güncelleme imei numaralarına göre parti parti yollanıyor. Şanslıysanız güncelleme size gelir yoksa Kies'ten ya da ODİN'den cihazı güncelleyebilirsiniz.

Kaynak:SDN

Az önce kies yoluyla telefonumu jelly bean'e güncelledim ben de :)

technoshark

technoshark

Üye
Görüntüleri paylaşır mısın ?

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Tabi paylaşıyorum birazdan :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark
TeAmo42

TeAmo42

Üye
Tamda yarın s3 almaya gidiyordum :eller:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Telefonu da tam şarja takmıştım ya :D şarjı dolsun da bari bende bi deneyeyim tam dolu olmadan kabul etmiyor kies :D

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: technoshark
Why Always Me

Why Always Me

Üye
Yüklenmiş hali mi yoksa yükleniyor mu şuan ? Pek bi değişiklik yok gibi geldi sanki :hmmm

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Yüklenmiş hali.Zaten arayüzde bi değişiklik olmuyo bikaç yenilik gelmiş ve hızlanmış telefon performans iyileştirilmeleri yapılmış.Ram kullanımı ayarlarnmış ram miktarı arttırılmış.

MaxipmaN

Üye
sıkıcı görünüm hiç değişmeyecek galiba :D

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Arayüzde neden değişim olmuyor yahuu olaydı daha iyiydi :D

askin.81

askin.81

Üye
Adobe flash player 11 android markette gözüküyor mu peki? benim çok kullandığım bir yazılım olduğu için jelly bean flash desteği vermediğinden yükseltmiyordumum. daha önce polonya sürümünü kurdum ancak flash player bazı kullandığım yerlerde sıkıntılı çalıştı. kaldırmak zorunda kaldım. Sonra tekrar ICS ye geçtim

15097

15097

Üye
hadi hayırlı olsun Türk S3 kullanıcılarına :alkis

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben dün akşam yaptım hatta konu açtım ama kisme takmadı :ağlarım:

MrTech

MrTech

Üye
Arayuzunu'de siz ayarlayın,hızlanmış ya yeter size :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hayırlı olsun.

cellllo

Üye
Bende yükledim hız olarak bayaa hızlandı...rahbere de hızlı giriyor artık...

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bende güncelleme gözükmedi henüz :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt