Galaxy S3 için Jelly Bean Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
___kaptan___

___kaptan___

Üye
S3 kullanmıyorum JB gelecek bir android telefonum yok ama bu güncellemeyi alacak olan arkadaşlar güle güle kullanır inşallah :)

71fatih

71fatih

Üye
1 aya kadar benim s2 ye de gelir o zman:eller:

Kerim.

Kerim.

Üye
bu samsungda amma gec kaldi.

- - - Eklendi - - -

bu samsungda amma gec kaldi.

mks740

mks740

Üye
Bu JB ye yükseltme işi nasıl oluyor? Yükseltmeyi yapınca eski ayarlarımız falan gidiyor mu? Daha telefonu almadım ve ilk defa android kullanacağım için bilmiyorum da :)

avcitalip

avcitalip

Üye

bende dün tam Stock Almanya Romunu Yüklemiştim :ehe Türkiye Romu gelince 5 DK yüklerim :eller:

Placebo-

Placebo-

Üye
Hayırlı olsun arkadaşlar. :)

zappinger

Üye
İcs de ucan telefon simdi ne olmustur cok kiskandim:banghead:

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Bu JB ye yükseltme işi nasıl oluyor? Yükseltmeyi yapınca eski ayarlarımız falan gidiyor mu? Daha telefonu almadım ve ilk defa android kullanacağım için bilmiyorum da :)

Samsung Kies aracılığıyla bilgisayardan güncelliyosun hiçbir ayarın gitmiyor yedekleme yapıyor zaten güncelleme yaparken :)

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Neden her cihaza aynı anda gelmez ki şu :D Dün gözükmedi bende bide bugün denicem :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Quadrant skoru ?

Kerim.

Kerim.

Üye

:hmmm harbi neden aynı anda gelmiyor ya :allalla: ben resmi güncellemeyi bekleyemedim direkt Almanya romunu attım Sammobile'e Türkiye Romu düşünce belki Türkiye romunu atarım :)

- - - Eklendi - - -

ona bakmadım yarın bakarım :evet:

bu ne acele:ehebu hafta icinde gelirdi bence:hmmm

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
    Konu Sahibi
Hala gelmeyenler var mı ya bana ilk çıktığı gün geldi gerçi telefonu da ilk çıktığı hafta aldım haziranın başında :)

avcitalip

avcitalip

Üye
Hala gelmeyenler var mı ya bana ilk çıktığı gün geldi gerçi telefonu da ilk çıktığı hafta aldım haziranın başında :)

1. parti s3'lere gelmiş olabilir,benimki mesela benim s3 2.parti s3 bana gelmemesi gerekiyordu Türkiye şartlarında gerçi telefonu Ben Almanya'dan aldım :)

- - - Eklendi - - -

kaçıncı parti olduğu kapağın arkasında yazıyor benimkinde 2ND yazıyo mesela sanırım o parti numarası :evet:

- - - Eklendi - - -

yani değişen bişey yok 4.1.2 geldiğinde yine ben rom atacam çünkü siyah kernel var telefonunuz modifiye edildi diyo telefon :evet:

tyly

Üye
Ben bugun aksam kiese bktim gelmemisti yarin gelir insallah

tyly

Üye
Gel artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt