Merhaba saygı değer arkadaşlar;
Yorumların hepsini okumadım

ama bende düşüncelerimi belirtmek isterim
Nokia sağlamlık açısından iyi hoş güzel, görünüm açısından da iyi yani..
Nokia yeni yeni bu pazara yani akıllı telefon pazarının kolay bir pazar olmadığını anladı ve bu pazara yeni yeni ısınıyor gibi (bana göre).
WP: Nokia'nın bi açıklaması şuydu yanıltmış gibi olmayayım da; ''WP yeni bir sistem, biz WP'a geçerek yolumuzu belirledik sektörde 3'lü rekabet olması açısından da WP tercihimiz oldu'' böyle bir açıklama.
Nokia WP ile yavaş yavaş can buluyor mu bulmuyor mu bilemem; ama ilk yorumlarda da belirtildiği üzre ilk WP'lu cihazların sürümleri WP8'e keşke ama keşke yükseltilseydi, hani en azından ilk WP'lu cihazlar çıkarırken, WP8'in de mobil sektörde yer alacağı düşünülerekten bir strateji uygulansa ve de ona yönelik bir üretim sağlansa imiş, böylece ilk WP'lu cihaz alanlar bir hayal kırıklığına uğramazdı !
ANDROİD: Android iyi hoş güzel övülen bir sistem, hiç kullanmadım ama tatmakta isterim ne yalan söyleyeyim
Daha önceden Google; Nokia'ya teklif sunmuş Android'e geçmeleri için lâkin Nokia bu teklifi kabul etmediğini beyan etmiş..
Nokia, android gibi gözde bir işletim sistemi ile yoluna devam etseydiii, açıkcası bunu düşündürücü buluyorum, Nokia bir cihaz üzerinde Android gibi gözde bir işletim sistemi ilginç ama kulağa hoş geliyor, ama bilemiyorum, Android Nokia cihazlarda nasıl yer edinir nasıl barınır, kullanıcılar nasıl karşılar bilemiyorum.
Sonuç olarak; Nokia kararını vermiş inanarak WP işletim sistemine geçişini yapmış, eğer ki Nokia eski başarısına WP ile ulaşacak ise hakkında hayırlısını dilemek düşer bana,
amaaaa; olur da gidişi iyiyi işaret etmez ise, Nokia'nın Android gibi bir sisteme geçmesini doğru bulurum, çoğu kişi sisteminden dolayı cihaz değiştiriyorlar yani, o yüzden dolayı WP ile başarı elde edemezse Nokia, Android'e de geçmeye tövbeli ise, ya symbian'a hayat öpücüğü verecek, ya da MeeGo'ya kalp masajı yapacak, bütün duygu ve de düşüncelerim bunlardan mütevellittir