En İyi Pil Performansını Hangi Akıllı Telefon Sağlıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aleranol

aleranol

Üye
bazı şeyler yazılımla çözülebilir ama bende sanmıyorum iphoneun şarjının uzun gideceğini.

alaStar

alaStar

Üye

iPhone 4s ile 5 arasında 8 mah lık fark var :D kaldıki iPhone 4s de şarj zaten kötüydü.birde iphone 5 de daha büyük ekran a6 çip ve lte var.çok daha az olur.

Katılıyorum :kıskıs:

vegatablo

vegatablo

Üye
bende s3 var dı babam aldı kesin yalan teli alınca telefoncu akraba bana 2 tane yedek batarya verdi her gün 2 batarya taşıyodum o derece pes 12 yi 15 dk oyna şarz 40 a düşüyor

15097

15097

Üye
bende s3 var dı babam aldı kesin yalan teli alınca telefoncu akraba bana 2 tane yedek batarya verdi her gün 2 batarya taşıyodum o derece pes 12 yi 15 dk oyna şarz 40 a düşüyor

sarj konusunda iphonedan beterler de varmis demek ki :D

phasan

phasan

Üye
İphone iyi

yilmazk1977

yilmazk1977

Üye
en iyisi razr maxx almak

mcnpl4

mcnpl4

Üye

ben de oyle bi durum yok

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

kanıt göster. Kaynak belirtmek burada işe yarıyor. Haberlerinin çoğunda kaynak yok. Eminim bütün bu firmalar ile bağlantın vardır. Ayrıca lumianın pil tüketmesi gerçekten çok saçma. Bunu hangi zeki hazırladıysa s3 kullandığına eminim :)

:ehe Aynen

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
hiç inandırıcı değil

boyabatlı

boyabatlı

Üye
inandırıcı değil

paradox07

paradox07

Üye
Razr maxx 3300 mah :naughty:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt