PriZm
Üye
tamam ama ios 6.0 sürümünde iphone 5'in pilinin diğer idevicelara göre en fazla dayandıgını okumustum bir yerde.

tamam ama ios 6.0 sürümünde iphone 5'in pilinin diğer idevicelara göre en fazla dayandıgını okumustum bir yerde.

iPhone 4s ile 5 arasında 8 mah lık fark varkaldıki iPhone 4s de şarj zaten kötüydü.birde iphone 5 de daha büyük ekran a6 çip ve lte var.çok daha az olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Katılıyorum![]()

bende s3 var dı babam aldı kesin yalan teli alınca telefoncu akraba bana 2 tane yedek batarya verdi her gün 2 batarya taşıyodum o derece pes 12 yi 15 dk oyna şarz 40 a düşüyor

İphone iyi
Aslinda iphone iyi ama ilk zamanlarda 2 aydan sonra sarj ede ede performansi dusuyor
Ona kalirsa her tel ayni sorun olur fazla nete girince
evet oluyor. Bazılarında az bazılarında çok olur bu.
bende s3 var dı babam aldı kesin yalan teli alınca telefoncu akraba bana 2 tane yedek batarya verdi her gün 2 batarya taşıyodum o derece pes 12 yi 15 dk oyna şarz 40 a düşüyor
kanıt göster. Kaynak belirtmek burada işe yarıyor. Haberlerinin çoğunda kaynak yok. Eminim bütün bu firmalar ile bağlantın vardır. Ayrıca lumianın pil tüketmesi gerçekten çok saçma. Bunu hangi zeki hazırladıysa s3 kullandığına eminim![]()
Aynenben de oyle bi durum yok
bir servise göster cihazı istersen