En İyi Pil Performansını Hangi Akıllı Telefon Sağlıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Pil Performansını Hangi Akıllı Telefon Sağlıyor?
Akıllı telefonlar, büyüyen ekran boyutları, güçlenen donanımları ve internet deneyimi konusunda bilgisayarları pek de aratmayan bir konfor sunmaları sayesinde internet erişimi adına öncelikli tercihlerimiz arasına girdi.Böylesine güzel bir ortama karşılık mobil cihazların da büyük bir sorunu var: pil. Mobil teknolojiler ile aynı paralelde gelişim gösteremeyen pil teknolojileri, özgür bir mobil cihaz deneyimine büyük darbe vuruyor.Bu duruma karşılık bir test yapan ve hali hazırda satışta olan akıllı telefonların ne kadar süre mobil internet erişimi sunabildiğini inceleyen İngiltere merkezli bir teknoloji sitesi, hayli ilginç sonuçlara imza atmış.Aynı 3G şebekesi üzerinden tam dolu bir pil ile mobil internet erişim sürelerini test eden ekip, ilginç sonuçlara ulaşmış.

aleranol

aleranol

Üye
ben motorola droid razr maxx ve not2nin puanını merak ediyorum. Sadece 3-5 dene telefonla olmazki karşılaştırma

komando04

komando04

Üye
nokıa tabiki lumia serisi

eqslyp

Üye
Bu sonuçlar bana nedense hiç gerçekçi gelmedi...

aleranol

aleranol

Üye
one x in lumiadan fazla dayanması saçma. Kesin bir hata filan vardır.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ne bir firma ismi var ne bir kanıt,tarafsız saçma testlerden birisi ki ortada test olduğuna bile inanmıyorum,bizzat şahit oldum o gün Ali abinin cihazı %30 şarjla 4 saat wi fi da sürekli nete bağlı kaldı en son %15 inince şarja taktı Ali abi.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
ne bir firma ismi var ne bir kanıt,tarafsız saçma testlerden birisi ki ortada test olduğuna bile inanmıyorum,bizzat şahit oldum o gün Ali abinin cihazı %30 şarjla 4 saat wi fi da sürekli nete bağlı kaldı en son %15 inince şarja taktı Ali abi.

Ama burada nedense lumia sonlarda görunuyor

15097

15097

Üye
iPhone 5'in pili 4S'inkinden büyük olduğu için daha çok dayanması lazım aslında.Hatta iOS 6.0'daki pil sorunundan en az etkilenen cihazda iPhone 5.Birde ben Note II'nin pil performansını merak ediyorum.

aleranol

aleranol

Üye
Ama burada nedense lumia sonlarda görunuyor

kanıt göster. Kaynak belirtmek burada işe yarıyor. Haberlerinin çoğunda kaynak yok. Eminim bütün bu firmalar ile bağlantın vardır. Ayrıca lumianın pil tüketmesi gerçekten çok saçma. Bunu hangi zeki hazırladıysa s3 kullandığına eminim :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sabahtan beri elimden dusmedi ara ara kilitleyip cebime koymusumdur ama tarayici ve senkronizasyonlarim acik konum servisleri de dahil. Bunu yapan birilerinden siparis almis veya lumia900'u 4g lte ile test etmisler.

Ekli dosyalar

aleranol

aleranol

Üye

Sabahtan beri elimden dusmedi ara ara kilitleyip cebime koymusumdur ama tarayici ve senkronizasyonlarim acik konum servisleri de dahil. Bunu yapan birilerinden siparis almis veya lumia900'u 4g lte ile test etmisler.

"Aynı 3G şebekesi üzerinden tam dolu bir pil ile mobil internet erişim sürelerini test eden ekip" adamlar artık iyice atmaya başlamışlar ali abim. Sırf diğerleri öne çıksın diye çok ... Yapıyorlar.

avcitalip

avcitalip

Üye
s3'ün şarjı bence 3-4 saat MC3 oynayacak kadar yeter,kendim ölçtüm telefon cebinizde durursa herşey kapalı ve güç tasarrufu modu açık olursa yaklaşık 2 saatte %1 şarj yiyor tarafımca test edilmiştir,okulda pek fazla kurcalamıyorum eve geldiğimde şarj %86 falan oluyor tenefüslerde oyun oynarsam 63 52 falan olabiliyor :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
tarayiciyi asla kapattigimi hatirlamiyorum. hem de 4-5 sekme acik kullanirim surekli. Bugunku şarj durumu bu ve az once taktim şarja ayrica bir saat falanda oyun oynamişimdir.

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye

kanıt göster. Kaynak belirtmek burada işe yarıyor. Haberlerinin çoğunda kaynak yok. Eminim bütün bu firmalar ile bağlantın vardır. Ayrıca lumianın pil tüketmesi gerçekten çok saçma. Bunu hangi zeki hazırladıysa s3 kullandığına eminim :)
S III'ü kullanan biriyle alakası yok hazırlayanın o listedeki telefonlar arasında en iyi batarya S III'te var zaten ;)

15097

15097

Üye
tarayiciyi asla kapattigimi hatirlamiyorum. hem de 4-5 sekme acik kullanirim surekli. Bugunku şarj durumu bu ve az once taktim şarja ayrica bir saat falanda oyun oynamişimdir.
sonuç olarak bu test yanlış veya taraflı :hmmm

phasan

phasan

Üye
Bunlar hic gercek degil bana gercek gelmedi

PriZm

PriZm

Üye
tarayıcıyı kapatmıyorsun ama resimdeki yazıyı okuduğum kadarı ile güç tasarruf modu arka planda çalışan uygulamalara izin vermiyormuş :hmmm

15097

15097

Üye

tarayıcıyı kapatmıyorsun ama resimdeki yazıyı okuduğum kadarı ile güç tasarruf modu arka planda çalışan uygulamalara izin vermiyormuş :hmmm

Ben goremedim bile yaziyi sen bir de turkceye cevirmissin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt