aleranol
Üye
tarayıcıyı kapatmıyorsun ama resimdeki yazıyı okuduğum kadarı ile güç tasarruf modu arka planda çalışan uygulamalara izin vermiyormuş
internette sürekli gezdiğinden bahsediyor.
tarayıcıyı kapatmıyorsun ama resimdeki yazıyı okuduğum kadarı ile güç tasarruf modu arka planda çalışan uygulamalara izin vermiyormuş
oyunda oynadım diyor.oyun oynadıysa tarayıcı kapanmıştır herhalde.güç tasarruf modu kapatıyor otomatik.
internette sürekli gezdiğinden bahsediyor.
oyunda oynadım diyor.oyun oynadıysa tarayıcı kapanmıştır herhalde.güç tasarruf modu kapatıyor otomatik.

hayir wp biraz farkli dostum. Arkaplanda calişacak uygulamalari secibiliyorsun. Battery saver'a gecse bile o uygulamalar arkaplanda calişir. Ayrica tarayici hicbir şartta kapanmaz. Hatta telefonu kapatip acsan bile sekmelerin hepsi dahil kapanmaz. Sadece kendin kapatirsan kapanir tarayici![]()

hayir wp biraz farkli dostum. Arkaplanda calişacak uygulamalari secibiliyorsun. Battery saver'a gecse bile o uygulamalar arkaplanda calişir. Ayrica tarayici hicbir şartta kapanmaz. Hatta telefonu kapatip acsan bile sekmelerin hepsi dahil kapanmaz. Sadece kendin kapatirsan kapanir tarayici![]()

iPhone iyi degil orasi kesin

o zaman durum resimde paylaştığın gibi değil yani![]()
nasil yani anlamadim. Resimde kullanim suresi ve kalan sure gozukuyor. Ayrica guc tasarruf moduna %20 kaldiginda otomatik gecer. Tabi bunu da kapatabilirsiniz. Benim demek istedigim testte belitilen sure hatali veya kasitli olarak yapilmiş. Phonearenanin bir testi vardi lumia900 şarj suresiyle ilgili. Fabrika verileri 6 saat 10 dakika iken lumia900 5 saat 40 dakika civari gidiyordu.

demek istediğim resimde de yazıyor "apps wont run in the background" uygulamalar arka planda çalışmayacaktır diyor
http://www.maxicep.com/attachments/138949d1350490339/
orda yanlış yazmışlar o zaman
tamam ben orada yazandan degil gercekte olandan bahsediyorum. Telefonu kapatip acsan bile tarayici kapanmamiş sekmeler dahil hepsi acik oluyor. Ayrica guc tasarruf moduna %20 batarya kaldigi zaman geciyor cihaz.

orda yanlış yazmışlar o zaman
ayrıca kapatıp açtığımda tarayıcıdaki sekmeler bende de açık kalıyor![]()
![]()
birbirimizi bir türlü anlamadık aynı şeyden bahsediyoruz ama anlamadık
sonuc olarak kimin yaptigi yaptigi bile belli olmayan bu test tarafsiz ve gercek bir test degil.

iPhone 5'in pili büyük neden geri kalsın kiBence iphon 5 geri kalabilir ama lumia nında bu kadar geride kalması hatta vasatın altıba ibmesi hic mi hic normal değil

iPhone 4s ile 5 arasında 8 mah lık fark var
iPhone 5'in pili büyük neden geri kalsın ki![]()
kaldıki iPhone 4s de şarj zaten kötüydü.birde iphone 5 de daha büyük ekran a6 çip ve lte var.çok daha az olur.tamam ama ios 6.0 sürümünde iphone 5'in pilinin diğer idevicelara göre en fazla dayandıgını okumustum bir yerde.
iPhone 4s ile 5 arasında 8 mah lık fark varkaldıki iPhone 4s de şarj zaten kötüydü.birde iphone 5 de daha büyük ekran a6 çip ve lte var.çok daha az olur.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız