En İyi Pil Performansını Hangi Akıllı Telefon Sağlıyor?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye

tarayıcıyı kapatmıyorsun ama resimdeki yazıyı okuduğum kadarı ile güç tasarruf modu arka planda çalışan uygulamalara izin vermiyormuş :hmmm

internette sürekli gezdiğinden bahsediyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

oyunda oynadım diyor.oyun oynadıysa tarayıcı kapanmıştır herhalde.güç tasarruf modu kapatıyor otomatik.

hayir wp biraz farkli dostum. Arkaplanda calişacak uygulamalari secibiliyorsun. Battery saver'a gecse bile o uygulamalar arkaplanda calişir. Ayrica tarayici hicbir şartta kapanmaz. Hatta telefonu kapatip acsan bile sekmelerin hepsi dahil kapanmaz. Sadece kendin kapatirsan kapanir tarayici:D

ecel54

ecel54

Üye

hayir wp biraz farkli dostum. Arkaplanda calişacak uygulamalari secibiliyorsun. Battery saver'a gecse bile o uygulamalar arkaplanda calişir. Ayrica tarayici hicbir şartta kapanmaz. Hatta telefonu kapatip acsan bile sekmelerin hepsi dahil kapanmaz. Sadece kendin kapatirsan kapanir tarayici:D

abi bazı oyunlar bile kapanmıyor. Contract killer açıkken telefonu kapattım açtım oyun görev yöneticisinde yoktu oyuna tıkladım, bir süre sonra oyun haritada kaldığı yerden devam etti :D

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Şarj çoğu kişide olduğu gibi benim içinde çok önemli neyse nerde nasıl bi uygulama yahut test ile bu sonuca ulaştılar ise bilemiyorum ama İphone 5 -Nokia Lumia900'ün gerilerde kalması şaşırttı beni açıkcası !!!

PriZm

PriZm

Üye

o zaman durum resimde paylaştığın gibi değil yani :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bence listede 3310da olması lazımdı :D

Symbianize

Symbianize

Üye
iPhone iyi degil orasi kesin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

o zaman durum resimde paylaştığın gibi değil yani :D

nasil yani anlamadim. Resimde kullanim suresi ve kalan sure gozukuyor. Ayrica guc tasarruf moduna %20 kaldiginda otomatik gecer. Tabi bunu da kapatabilirsiniz. Benim demek istedigim testte belitilen sure hatali veya kasitli olarak yapilmiş. Phonearenanin bir testi vardi lumia900 şarj suresiyle ilgili. Fabrika verileri 6 saat 10 dakika iken lumia900 5 saat 40 dakika civari gidiyordu.

PriZm

PriZm

Üye

nasil yani anlamadim. Resimde kullanim suresi ve kalan sure gozukuyor. Ayrica guc tasarruf moduna %20 kaldiginda otomatik gecer. Tabi bunu da kapatabilirsiniz. Benim demek istedigim testte belitilen sure hatali veya kasitli olarak yapilmiş. Phonearenanin bir testi vardi lumia900 şarj suresiyle ilgili. Fabrika verileri 6 saat 10 dakika iken lumia900 5 saat 40 dakika civari gidiyordu.

:ah

demek istediğim resimde de yazıyor "apps wont run in the background" uygulamalar arka planda çalışmayacaktır diyor :D

http://www.maxicep.com/attachments/138949d1350490339/

PriZm

PriZm

Üye

tamam ben orada yazandan degil gercekte olandan bahsediyorum. Telefonu kapatip acsan bile tarayici kapanmamiş sekmeler dahil hepsi acik oluyor. Ayrica guc tasarruf moduna %20 batarya kaldigi zaman geciyor cihaz.
orda yanlış yazmışlar o zaman :D

ayrıca kapatıp açtığımda tarayıcıdaki sekmeler bende de açık kalıyor :zzz: :D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

orda yanlış yazmışlar o zaman :D

ayrıca kapatıp açtığımda tarayıcıdaki sekmeler bende de açık kalıyor :zzz: :D

sonuc olarak kimin yaptigi yaptigi bile belli olmayan bu test tarafsiz ve gercek bir test degil.

PriZm

PriZm

Üye

sonuc olarak kimin yaptigi yaptigi bile belli olmayan bu test tarafsiz ve gercek bir test degil.
birbirimizi bir türlü anlamadık aynı şeyden bahsediyoruz ama anlamadık:ah

dediğine gelirsek bencede öyle.

ELumia

ELumia

Üye
920'nin en iyisi olacağını düşünüyorum. Tanıtım videosunda(ya da internet sitesinde) görmüştüm. En uzun süreli pil ömrü yazıyordu. Wp fazla pil harcamıyorsa ve l920, 2000 mAh ise o birinci olacaktır.

alaStar

alaStar

Üye
Bence iphone 5 geri kalabilir ama lumia nında bu kadar geride kalması hatta vasatın altına inmesi hic mi hic normal değil

PriZm

PriZm

Üye

iPhone 5'in pili büyük neden geri kalsın ki :hmmm
iPhone 4s ile 5 arasında 8 mah lık fark var :D kaldıki iPhone 4s de şarj zaten kötüydü.birde iphone 5 de daha büyük ekran a6 çip ve lte var.çok daha az olur.

15097

15097

Üye

iPhone 4s ile 5 arasında 8 mah lık fark var :D kaldıki iPhone 4s de şarj zaten kötüydü.birde iphone 5 de daha büyük ekran a6 çip ve lte var.çok daha az olur.

tamam ama ios 6.0 sürümünde iphone 5'in pilinin diğer idevicelara göre en fazla dayandıgını okumustum bir yerde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt