Belle Ev Ekranlarınız

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye

:D sana yazdığım belli olsun diye öyle cevap vermiştim üst mesajda paylastigin ekranlarda görmüştüm teşekkürler dostum birde ben ne yaptıysam notlar widgeti beyaz font olmuyor iyice sinir oldum

- - - Eklendi - - -

süpersin kardeşim :D teşekkürler

:rica:

najanaja

najanaja

Üye
Bide bu açıdan bakalım dimi farklılık olsun :) sLeepLe 3. ekran sana itafen hatırladınmı bilmem :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
abi yardım edin bu küçük ajanda widgetını da beyaz fontlu yapabilir miyiz?

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bide bu açıdan bakalım dimi farklılık olsun :) sLeepLe 3. ekran sana itafen hatırladınmı bilmem :)
4.ekrana bayıldım ben kardeşim :) widgetlarda çok güzel olmuş valla bayıldım eline sağlık :) tema hangisi kardeşim?

• Beğen
Tepkiler: najanaja

tolgatavli

Üye

AHMED...

AHMED...

Üye
tolga kardeş ekranlar on numara olmuş :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Najanaja müzik widgetine talibim :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
4.ekrana bayıldım ben kardeşim :) widgetlarda çok güzel olmuş valla bayıldım eline sağlık :) tema hangisi kardeşim?

waay 2 dk kada sattın seninkini yani :) 3. ekrandaki senin favoriydi :) başka bi ikon ararkan bu film tahtasını gördüm bundan ne çıkar die hayal gücümü kullandım bu çıktı :) çok hoş oldu walla bi nfc eksik onuda yapıp paylaşacam :) tema sunset curtain :) kırma tema yani :)

- - - Eklendi - - -

So Good :D Bu tema ney bu arada ?

sunset curtain koydum adını :) kırma bişey yaptım yani :)[/B][/I]

- - - Eklendi - - -

tolga kardeş ekranlar on numara olmuş :)

Benimkiler kaç numara :)[/B][/I]

- - - Eklendi - - -

Najanaja müzik widgetine talibim :)

işin gücün warsa kazancın iyiyse güzel bakarım diosan istemeye gel wereyim :) şaka bi yana o kendime, zaten ilk yaptığımda paylaşırdım öle bi amacım olsa :)[/B][/I]

sLeepLe

sLeepLe

Üye
najanaja ilk ekran sana itafen ben favorimden vazgeçmedim :) ama 2.resimde yine favorim :) 4.de sana gelsin :)

tempestshine

tempestshine

Üye

Bu ikonlardan vazgeçemiyorum :aha:

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
tempestshine öncelikle; kullandığın temayı midleri ve avkon2 yi istiyorum :sirit:

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

Bu kullandığın cfw de menüler arası geçişlerde kasma oluyormu çok merak ettim ? eğer kasma olmuyorsa hangi cfwyi kullandığını yazabilirmisin :) ?

tempestshine

tempestshine

Üye
Bu kullandığın cfw de menüler arası geçişlerde kasma oluyormu çok merak ettim ? eğer kasma olmuyorsa hangi cfwyi kullandığını yazabilirmisin :) ?

Evet :(

- - - Eklendi - - -

tempestshine öncelikle; kullandığın temayı midleri ve avkon2 yi istiyorum :sirit:

tema Jely Bean By fsx
avkonda bildiğin android yeşili :)

- - - Eklendi - - -

Telefonu android yapmışsın ikonlar duvar kağıtları falan :D

özellikle 4.ekran için çok uğraştım :D

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
AHMED...

AHMED...

Üye
najanaja abi senin ekranlar yorumsuz zaten :) bi mânâ eksik bulamam :)

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
najanaja ilk ekran sana itafen ben favorimden vazgeçmedim :) ama 2.resimde yine favorim :) 4.de sana gelsin :)

zaten sen ekran deil resim paylaşmışsın ne bu bomboş hepsi, herşeyi son ekrana sıkıştırmışsın :) yok 4 de de lafım yok ta 2 numara bakışları harbi cezbetti beni dur 2 dk ka ben bulayım bunun resimlerini bide farklı versiyonlarını görelim :) toggle setin çok güzelmiş nerden buldun :) göstermelik iki tane eklemiş oraya :) sen bana ne bakıyon kardeşim mecbur deilsin benim toggle larla poz vermeye :) ben laf olsun die dedim sen istediğini kullan yani :) tabi sewerek kullanıyosan lafım yok :) Yine sade ve güzel ekranlar kardeşim sen bu sıralar çok sade takılır oldun zaten :) benim widgetlere ekran yetmiyo walla olmazsa 6 ya çıkaracak ekranı :)

- - - Eklendi - - -

can yine harika ekranlar bu temayı bende çok sewdim :) ama yeşil pil sırıtmış :) aynısının maviside vardı bu temayla onu kullansan tam uyum olurdu bence :) seninde toggle setlerin çok güzelmiş :)

- - - Eklendi - - -

najanaja abi senin ekranlar yorumsuz zaten :) bi mânâ eksik bulamam :)

estağfurullah :) herkes kendi zevkine göre bişeyler yapıyo işte, bunlar kimilerinin hoşuna gidiyo kimilerinin gitmiyo yani sen benim ekranlar herkesin hoşuna gidiyo diosun :) aslında bu toggle setle poz vermeyecektim de yeni yaptım burda bi gösrterem sonra paylaşırım dediydim :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe, yaren_dede ve Nextman

Üst Alt