Android de yapamadıgınız şeyler

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye

aynı işten kasıt ne :D
ikiside kamerayla doğrulttuğun yazıyı istediğin dile çeviriyor.

+

Google Googles kamerayla çektiğin resimleri tanıyabiliyor.örneğin Rihanna'nın fotoğrafını çektim bana biyografisini gösterdi hemen:ehe

15097

15097

Üye

+

Google Googles kamerayla çektiğin resimleri tanıyabiliyor.örneğin Rihanna'nın fotoğrafını çektim bana biyografisini gösterdi hemen:ehe
Gogles daha işlevsel yani :hmmm Türkçeye çevirmesi iyi mi bari goglesin :hmmm

aleranol

aleranol

Üye
merak ettim hangi uygulamaymış o :o

ah bi adı aklıma gelse. Önce discovery de gördüm sonrada arkadaşıma yüklemiştim :) gadget şovda telefonları kapıştırıyorlardı :D

15097

15097

Üye
erko merko

erko merko

Üye
Yapamadığım birşey yok.

aleranol

aleranol

Üye
ya zaten steve jobstan sonra apple bişeye benzememeye başladı gözümden düştü. Yenilik büle gelmiyor artık. Evet o googlenin de öyle bir uygulaması vardı :) amaaan lanet firma.

15097

15097

Üye

+

ikiside kamerayla dogrulttugun yazıyı istedigin dile çeviriyor demişsin ama google translatede kamera uygulaması yok ki :s

PriZm

PriZm

Üye

ikiside kamerayla dogrulttugun yazıyı istedigin dile çeviriyor demişsin ama google translatede kamera uygulaması yok ki :s
var :) istersen biraz sonra ss atabilirim :) şuan telefon kapalı da :D yeni kernel yükledim :D

- - - Eklendi - - -

özel bir uygulamaydı. Google değildi.
ben Google Googles'ın türkçe çeviri yapmak için kullandığı çeviri moturundan bahsetmiştim :zzz:

15097

15097

Üye
Benim iPhone'umda neden yok o zaman :hmmm Bir de google goggles'in app'ini app store'da bulamadım.Google search uygulamasının içindeymiş :zzz:

Kerim.

Kerim.

Üye

var :) istersen biraz sonra ss atabilirim :) şuan telefon kapalı da :D yeni kernel yükledim :D

- - - Eklendi - - -

ben Google Googles'ın türkçe çeviri yapmak için kullandığı çeviri moturundan bahsetmiştim :zzz:
ben atiyim:D

aleranol

aleranol

Üye
ama o uygulama tam otomatikti. Yani vurgu yok kendisi çeviriyor. :)

kmesne

kmesne

Üye
yazıları ingilizceden türkçeye iostaki gibi kağıt üzerinde direk çevirmek. Bu çok havalı lanet olsun. Sırf bunun için iphone qlınır.

adı ne onun

- - - Eklendi - - -

ya su bahsettiginiz uygulama ne bir detaylıca anlatırmısınız

Üst Alt