Android de yapamadıgınız şeyler

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Yok ben o sekilde demedim normal tus takimini gorupte cevirme anlaminda kaydetmeden dokunmatiklerin bir cogunda bu hata var konusurken numara ceviremiyoruz

dokunmatiklerle ilgili bir olay degil ustad. Symbianda vardi. İos'ta da var. Lumia900 kullaniyorum onda da var. Arama esnasinda rehbere girebilir,klavyeyi acip numara kaydedebiliyoruz. Ama htc desire ve evo 3d kullandim onlarda yoktu belki de ben beceremedim:D

phasan

phasan

Üye
İphonede klavye aciliyor

__xXx__

__xXx__

Üye

dokunmatiklerle ilgili bir olay degil ustad. Symbianda vardi. İos'ta da var. Lumia900 kullaniyorum onda da var. Arama esnasinda rehbere girebilir,klavyeyi acip numara kaydedebiliyoruz. Ama htc desire ve evo 3d kullandim onlarda yoktu belki de ben beceremedim:D

var abim konuşurken tuş takımını aç numarayı yaz altta üstünde + olan rehber ikonu var ona tıklayınca eklenebilir:op:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

var abim konuşurken tuş takımını aç numarayı yaz altta üstünde + olan rehber ikonu var ona tıklayınca eklenebilir:op:

iyi de tuş takimini bulsak kac kere denedim desireda arama kapandi:D

ozturk.maras

Üye
başka telefonlarda yapılıyor mu bilmem ama telefonla konuşurken karşıdakine müzik açıp dinletemedim. Bir tek bu var bende..

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Symbian da var androidde yok :cool:

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
hemen banlayın sayın modum konuyla alakasız yazılar yazıyoo

uğur fazla kaptırma ortaaam :naughty:

bence bu konu android bolumine tasinmasi lazim. :hmmm
bazi arkadaslar beni yalnis anlamis galiba. Benin yorumum sadece bilgi almakti ve aldim.
Burda herkes ister simbian ister s40 yorum yapabiler.. Ama nasil yorum onu bilemem. :)

herkese iyi forumlar!!! :oke:

CasuS_87

CasuS_87

Üye
araba kullansa iyiydi :D

PriZm

PriZm

Üye
yazıları ingilizceden türkçeye iostaki gibi kağıt üzerinde direk çevirmek. Bu çok havalı lanet olsun. Sırf bunun için iphone qlınır.
androidde de var."Google Translate"

Home tuşuna basınca arka plana atarak oyun bile oynuyorum konuşurken :D

Kerim.

Kerim.

Üye

bunu benim samsung genoa bile yapiyordu.cogu telefon yapar aslinda:hmmm

aleranol

aleranol

Üye

androidde de var."Google Translate"

Home tuşuna basınca arka plana atarak oyun bile oynuyorum konuşurken :D

dediğim google granslate değildi çok daha manyak birşeydi. :) ayrkca iphone daki 1000kere bile indirilmemiş bazı uygulamalar var ne yazıkki kimse bilmiyor onları anca benimgibi hobbycilerin işine yarar :/

Kerim.

Kerim.

Üye

dediğim google granslate değildi çok daha manyak birşeydi. :) ayrkca iphone daki 1000kere bile indirilmemiş bazı uygulamalar var ne yazıkki kimse bilmiyor onları anca benimgibi hobbycilerin işine yarar :/

google googles mi? logosunda 3d gozluk falan var?

15097

15097

Üye
merak ettim hangi uygulamaymış o :o

Üst Alt