Kerim.
Üye
bizde onu bulmaya calışıyoruzadı ne onun
- - - Eklendi - - -
ya su bahsettiginiz uygulama ne bir detaylıca anlatırmısınız

- - - Eklendi - - -
büyük ihtimal googles
bizde onu bulmaya calışıyoruzadı ne onun
- - - Eklendi - - -
ya su bahsettiginiz uygulama ne bir detaylıca anlatırmısınız

o dediğin anahtar kelimelere baktım ama onlar değilula ayfonu olan arkadaşım lise değiştirmeseydi soracaktım çatlıyorum yeminle yok ya. İphonu olanlar city, translate, advanced tarzı aramalar yaparsanız veya başlıklarda olabilir. Bulursanız bana yazın delirdim sabahtan beri. Ayrıca kamera uygulamsı olarak da geçiyor olabilir. Uygulama dünyaca ünlü gadget showa bile çıktı mutlaka vardır.
- - - Eklendi - - -
dostum goggles değil. İphone 4 ile kullanılıyordu bu uygulama o zamanda goggles vardı demeyin. 2011 yılında 4s çıkmadan önceki 1-2 ay içerisinde gadget showda telefon kapışması sırasında kullanılıyordu. Çok iyi birşey. Sanırım paralıydı arkadaşa da jb ile indirmiştim. Tabi sildi![]()

word lens mi![]()
alp o mu çabuk söyleword lens mi![]()

alp o mu çabuk söyleword lens mi![]()

araba kullansa iyiydi![]()
o mesajı yazdıgımda sen yazmamıstın o zaman![]()
- - - Eklendi - - -
o mesajı yazdıgımda sen yazmamıstın o zaman![]()
![]()

Bkz: Galaxy Note IIşimdi konuyu takip etmedim ama direktör ali beye hitaben söylüyorum kiiii: -Öhee ehe ehee hööö gerçek bi' multitaskin' yooook!![]()

gerçek multitaskingi not değil meego ya sahip olan n9 yapıyor arkadaşlar. Hiç test etme şansınız olsumu bilmem ama telefon kategorisinde bunu ilk n9 başardı. Ardından not2 de 5-10 tane aynı anda küçük ekrancıklarla yapmak yerine 2 büyük ekrancığa ayırarak gerçekleştirdi multitasking işini. Yani bu 2 cihazın telefon kategorisinde ciddi bir yeri var. S3 e ise geldi ama ben sevmiyorum ondan yani
tablette ise gerçek anlamda çoklu program açmanın beynii dağıtan galaxy not10.1dir. Evet başka sorusu olan 
doktor bunu niye dedi. O değilde fok balıkarı çok yalnız gibibirşey bugerçek multitaskingi not değil meego ya sahip olan n9 yapıyor arkadaşlar. Hiç test etme şansınız olsumu bilmem ama telefon kategorisinde bunu ilk n9 başardı. Ardından not2 de 5-10 tane aynı anda küçük ekrancıklarla yapmak yerine 2 büyük ekrancığa ayırarak gerçekleştirdi multitasking işini. Yani bu 2 cihazın telefon kategorisinde ciddi bir yeri var. S3 e ise geldi ama ben sevmiyorum ondan yani
tablette ise gerçek anlamda çoklu program açmanın beynii dağıtan galaxy not10.1dir. Evet başka sorusu olan
![]()
evet n9 da cok basarili Bu konuda 
doktor bunu niye dedi. O değilde fok balıkarı çok yalnız gibibirşey bugerçek multitaskingi not değil meego ya sahip olan n9 yapıyor arkadaşlar. Hiç test etme şansınız olsumu bilmem ama telefon kategorisinde bunu ilk n9 başardı. Ardından not2 de 5-10 tane aynı anda küçük ekrancıklarla yapmak yerine 2 büyük ekrancığa ayırarak gerçekleştirdi multitasking işini. Yani bu 2 cihazın telefon kategorisinde ciddi bir yeri var. S3 e ise geldi ama ben sevmiyorum ondan yani
![]()
sende htc evo 3d mi vardı yaa
Kardeşim, benim htc EVO 3D telefonumda multitasking yok yani home tuşuna basınca uygulamalar kapanıyor. Bari enaz 1 uygulamayı kitleme şansımız var mi program vs yardımıyla.. Ayrıca multitasking yapan hangi Android cihazlar var enaz symbian gibi??

sende htc evo 3d mi vardı yaa![]()