15097
Üye
Bu hesap benim ama kardeşim de kullanıyor. Onda 603 var. Soruma cevap alsam sevineceğim ama![]()
Anladim ama sorunun cevabini bilmiyorum

Bu hesap benim ama kardeşim de kullanıyor. Onda 603 var. Soruma cevap alsam sevineceğim ama![]()

Androidin ne artisi varki anlamadim!!!
Android de yaptiklarinizi övur sistemlerde yapar!!!
Ister SIMBIAN, ister WP, ister IOS... vs...
hatta fazlasiyla yapar!!!
![]()

Yüz tanıma
multiwindow
overclock
google cloud(telefona format atıldığında gmail adresinden bütün ayarları geri yükleme.uygulamalar dahil)
bunlarıda yapsınlar görelim![]()

Yüz tanıma
multiwindow
overclock
google cloud(telefona format atıldığında gmail adresinden bütün ayarları geri yükleme.uygulamalar dahil)
Yüz tanıma
multiwindow
overclock

Müzik çalar desteklerse oluyor.PowerAMP dene.ozaman android de konuserken karsi tarafa muzik calardan muzik dinletebilirsinmi?? Bunu benin eski n95 bile cok kolay yapiyo!!
- - - Eklendi - - -
Veya wp 920deki kablosuz sarj etme imkani olsa gosterin bana!!
![]()
Bunlar cokmu elzem ? Ha yuzumu tanimis ha sifreyle acilmis gece karanliktada taniyabiliyomu bari ? Multiwindow iphone da da var oplayer la yapiliyor . Overclocka lafim yok ama iphoneda gerek yok bence iphonun uygulamada cikardigi sorun ram problemi (agir uygulamalar) son olarak iCloud denen biseyde var![]()

Neyse benin amacim android kötulemek deyl!!!
zaten bende android alacam.
Ama neden bilmeyorum android cok fazla abartilyo!!!
Bence diger sistemlerde android kadar basarli!!![]()

Tamam ozaman alma guzel kardesim zorla ios kullan diyen yok
Ayrica bu multiwindow bir kac telefonda var note ta falan burda androidi tartisiyoruz tamam t20 falanda yapsin multiwindow androide gececem soz![]()

iOS'u kötülemedimki objektif olarak 2 sistemde de yapamadıklarımı yazdım
multiwindow portlandığı anda telefonumda deneyeceğim
deminde dediğim gibi iOS'un stabiliteside abartılıyor.arkadaşımın 4'ünde ayarlarda dolaşırken arka planda çalan müzik takılıyordu![]()