papakudioflu
Admin
Gel ben cekerim lumia900le
Hala o mükemmel hali ile duruyor HünkarımBir kamera ayarlasam video çekeceğim ama denk gelmiyor
![]()

Gel ben cekerim lumia900le
Hala o mükemmel hali ile duruyor HünkarımBir kamera ayarlasam video çekeceğim ama denk gelmiyor
![]()

Gel ben cekerim lumia900le![]()
Ben de Lumia 900 ü çekerim sonra 
Tamam abi ne zaman geleyimBen de Lumia 900 ü çekerim sonra
![]()
Uygulama bolluğu açısından kesinlikle Android. Benim oyun ve uygulama ile pek işim olmaz derseniz Lumia'da düşünülebilir..
Cumartesi gel kardesim musaitsen.

Abi cumartesi dersim var artık malesef![]()
Uygulama bolluğu açısından kesinlikle Android. Benim oyun ve uygulama ile pek işim olmaz derseniz Lumia'da düşünülebilir..
ya cumadan itibaren ne zaman istersen gel can'ım

pazara sözleşelim abi![]()

bana uyar kardeşim![]()

yalnız androidden önce ios gelir uygulama çokluğunda ve kalitesinde
Kuşkusuz uygulama zenginliği olarak şu anda ios'un üstüne tanımam.valla ios android ikisini de kullandım android jb yi hala da kullanıyorum,jelly beanle gerçekten bir çok şey değişmiş ve güzelleşmiş android ama hala bir takım eksiklikleri var kullanımı hala biraz karmaşık,performans konusunda ics yi ikiye katladığını rahat söyleyebilirim. Wp 7.5 u da Ali abinin lumia900 de bir tur kullanmış biri olarak söylüyorum ki sistem gerçekten muazzam ben telefonu elime aldığımda kaç tane sayfa açıktı arkada neler neler oluyordu kinetik kaydırmada telefon gram yavaşlamıyor,arayüzü çok hoş ve herşey elinizin altında hiç sağ sola elleşmenize gerek yok,gerçekten güzel ama eksikleri mevcut onlarda wp8 de gideriliyor zaten.. Gelelim konu içinde yorumlarınızda geçen MeeGo ya.. Size şu kadarını söyliyim hani açık kaynak telefonla uğraşmayı seven falan diyorsunuz ya açık kaynak seven adam eline N9 aldığı zaman gidip bir android cihaza kolay kolay elini sürmez.. MeeGo gerçekten kullanım kolaylığı sadeliği tasarımı efektleri ve sınırsız özgürlüğüyle mükemmel bir sistem,Nokia sistemin başını yedi o ayrı ama Jolla dan ben ümitliyim.. N9 da yapabileceğiniz şeylerin sınırı yok,bir open kernel atın veyahut inception yapın overclocklayın cihazı,unrestricted ui ile bildirim çubuğunu istediğiniz gibi döşeyin tweak le cihazınızda normalde ulaşamadığınız şeyleri değiştirin ve daha neler neler.. Kısacası kimse gelip de android açık kaynak demesin bi kere sistem dosyaları kapalı.. Açık kaynak = MeeGo = N9 ..
bu da benim cihazın bildirim çubuğu varın gerisini siz düşünün.
Bir yanlışlık var. Samsung tarihinin en iyi zamanını yaşıyor. Nokia'yı birincilikten Samsung indirdi.
Çöplük kodlar tabirinize katılmıyorum.
birincisi wp8 daha gelmedi ve o daha çıkana kadar daha iyi androidler çıkacak.ikincisi lumia 920 çıktıktan sonrada ne androidler çıkacak.demek istediğim android tarafı çok hızlı gelişiyor.ve şunu unutmayın bu piyasada rekabeti artıran hep androidler ve iphone oldu.eskiden en pahalı telefonları nokia yapardı.(n97 ye kadar)nokia inşallah tutturur ama şu bi gerçek fiyatlar git gide uçuyor sözde rekabet var.eskiden bilerek mp düşük telefon satıyorlardı(yani 3 megapiksel teknolojisi varken 2 sürüyorlardı)şimdide aynı olay ghz yarışına döndü.yani hız.olan hep kullanıcıya oluyo fiyatlar hep uçuyo.düşünsenize şu an 1000 tl.altında iyi bir telefon yok piyasada.her şey rant olmuş.ben de alacam şimdi bakıyorum 1000 liraya tel.alsam zaten eskimiş teknoloji.en az 1500 vermem gerek az para değil ki arkadaş.herkes gönlüne kesesine göre alır inşallah...

Wp8 mi? Android mi? bu tamamen ihtiyaç meselesidir . Kimisi uğraşmak istemeyip sistem ve donanım uyumu gayet yeterli olan wp8 kullanır. Kimiside sistem dosyalarına ulaşıp istediği gibi kisisellestirebilecegi android kullanırtamamen kisinin kendi isteğine bağlı olan bir durum
![]()