Kim Hangi takımlı (?) YAZSIN

Sponsorlu Bağlantılar

mservank

mservank

Üye
galatasaray

keremerson

keremerson

Üye
BEŞİKTAŞ

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Biraz Sonra Arkadaslarla Inonu Stadina Dogru Yola Cikacagiz

Oncelikle Memleketimin Takimi Sivasspor.

5-6 Sene Evvelinde Kim Derdiki Inonu Stadinda Sivasimi Seyredecegim. Kara Kartalimin Pencelerini Seyrederken Memleketimide Seyretme Imkanim Oldu Sivastan Arkadaslar Geliyor Kartal Yuvamizda 3. Kez Misafir Takim Icin Ayrilan Bolumde Olacagim. Bundan Onceki 2 Macta Oldugu Gibi Uzerimde Besiktas Forması, Sivasspor Kaskoluyla.

keremerson

keremerson

Üye
Biraz Sonra Arkadaslarla Inonu Stadina Dogru Yola Cikacagiz

Oncelikle Memleketimin Takimi Sivasspor.

5-6 Sene Evvelinde Kim Derdiki Inonu Stadinda Sivasimi Seyredecegim. Kara Kartalimin Pencelerini Seyrederken Memleketimide Seyretme Imkanim Oldu Sivastan Arkadaslar Geliyor Kartal Yuvamizda 3. Kez Misafir Takim Icin Ayrilan Bolumde Olacagim. Bundan Onceki 2 Macta Oldugu Gibi Uzerimde Besiktas Forması, Sivasspor Kaskoluyla.

:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru:yuru

B E Ş İ K T A Ş​

TURKISH POWER

Üye
bugün siavslıyım ben ama sadece bugünlük:yuru

elmyra

Üye
sağol kardeş aşağıdaki remimde tek başına duran bina T.M.O ofisii heytt bee eski günlerr azmı gezdik oralarda bende sivaslıyım

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
sağol kardeş aşağıdaki remimde tek başına duran bina T.M.O ofisii heytt bee eski günlerr azmı gezdik oralarda bende sivaslıyım

Zaten Ofis Yazıyor Ayrıyeten Belirtmene Gerek Yok :ehe :islik Mactan Yeni Geldik Galibiyete Sevinemedim Açıkçası :bilmem:

Sivasım Gözümde Tütüyor !... Ahhh Sivas Ahhh. 81 İlin En Az Yarısını (Tüm Büyük Şehirler Dahil) Gezdim Gördüm Ancak Benim Sivasım Başmbaşka....

elmyra

Üye
ben T.M.O yazısına bakmadım bildiğim için söyledim ayrıca benimde tütüyor vallaa

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
ben T.M.O yazısına bakmadım bildiğim için söyledim ayrıca benimde tütüyor vallaa

Sivas Gözünde Tütseydi ve Gerçek Bir Sivaslı Olsaydın Maça Gelirdin Hayret Bişey :@ :nono:

??_psiko_??

Üye
bende beşiktaşlıyım

çarşı 9 a karşı 8 kafii

maxiburak

maxiburak

Üye
zaten tek bi takım war arkadaslar galatasaray !!
cimbombom gsgsgsgsgsgsgsgsgsgsgs :D:D:D:D:D:D:D:D::D:oke:

FurkanBilge

Üye
F E N E R B A H ç E

asepsi

asepsi

Üye
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE CİMBOM:box

maxiburak

maxiburak

Üye
manch€st€r-saray

safakk

safakk

Üye
tabiki beşiktaş :ehe galatasaray-fenerbahçe mi o da ne öyle bir takım mı var aa??:islik:kop:

Salihyet

Salihyet

Üye
FENERBAHÇE !! ;) cska ve gs maçlarındayım inş ;)

Üst Alt