Galaxy w ram kullanimini azaltma

Sponsorlu Bağlantılar

JohanGielen

JohanGielen

Üye
yaptım arkadaşım öncelikle paylaşımın için sağol fakat hafızayı sil dedikten sonra 110 lara düşüyor sonrasında ortalama 1 dakika sonra tekrar 280 lere çıkıyor bende supercharger v6 olayını yaptım şimidlik iyi ortalama 180 ile maksimum 250 arasında geziyor en azından eskisi gibi 300leri görmüyor

cehesto

Üye
hocam supercharcer v6 dediğin nedir ? bende yapayım ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım biraz zor bi iş :D

sikisikibaba07

Üye
arkadaş benim orjinal romlu galaxy w var dediklerinizi aynen yaptım olmadı:-( kalıcı olarak rami düşük tutmak istiyorum !temple run-da vs çok kasıyor sadece ics yüklesem rami düşük tutabilir mıyım yardım lütfennn!

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi

sikisikibaba07

Üye
yok sağol kardeş yükledim pisman oldum o ne ya bütün uygulamalar değişiyor orjinal uygulamaları daha güzel telefon resmen made in china oldu 3g yok herşeyi sorun belki samsung imana gelip w^ya güncelleme getirir:-P

Ali58_58

Ali58_58

Üye
    Konu Sahibi
yok sağol kardeş yükledim pisman oldum o ne ya bütün uygulamalar değişiyor orjinal uygulamaları daha güzel telefon resmen made in china oldu 3g yok herşeyi sorun belki samsung imana gelip w^ya güncelleme getirir:-P
samsung desteği kesti bunu belirtiyim hiç güncelleme beklemeyin telefonda gayet güzel görüntülü konuşma yok ama androidler arası tango gibi uygulamlarla görüntülü konuşabilirsiniz

-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Tamamdir dostum tsk ayrica cok yarali bir konu olmus one of a kind ics romu kullaniyom bosta ram bazen 280 pere cikiyor:)