Ali58_58
Üye
Galaxy w ram kullanimini azaltma
Arkadaşlar bildiğiniz gibi galaxy w ram konusunda biraz başarısız ram çok doluyor ben size bunun çözümünü anlatıcam
-ilk olarak rootlu olmanız gerekiyor
- Marketten root explorer adlı programı indiriyoruz (markette olduğu için link atma gereği duymadım)
-Programa girince system klasörüne tıklıyoruz
-Build prop'a uzunca basıyoruz.Gelen menüden Open İn Text Editor'e tıklıyoruz(Eğer daha önce build.prop'a bir işlem yaptıysanız bu işlemi yapmdan önce build.prop.bak dosyayısını silin)
-En alta inip #Force launcher into memory
ro.HOME_APP_ADJ=0.Yapıyoruz ve save and exıt diyoruz (diğer telefonlardada çalışabilir denemedim fakat ics'ye kurulabilir orjinal romda ram'ı 85'e kadar çekebilirsiniz icslerdede 145'lere kadar düşürebilirsiniz.
-ilk olarak rootlu olmanız gerekiyor
- Marketten root explorer adlı programı indiriyoruz (markette olduğu için link atma gereği duymadım)
-Programa girince system klasörüne tıklıyoruz
-Build prop'a uzunca basıyoruz.Gelen menüden Open İn Text Editor'e tıklıyoruz(Eğer daha önce build.prop'a bir işlem yaptıysanız bu işlemi yapmdan önce build.prop.bak dosyayısını silin)
-En alta inip #Force launcher into memory
ro.HOME_APP_ADJ=0.Yapıyoruz ve save and exıt diyoruz (diğer telefonlardada çalışabilir denemedim fakat ics'ye kurulabilir orjinal romda ram'ı 85'e kadar çekebilirsiniz icslerdede 145'lere kadar düşürebilirsiniz.
çok erindim valla uygulamalar felan hep gidiyo. başka çözüm yok mu ?
Sizinkide kaydedilirken kapatma falan olmasın..?