rica ederimtamam teşekkürler

onu dediği zaman tekrar flaşha bas evet de power tuşuna bas bırak bulana kadar devam et bulucaktırkurulumda anlatılan her şeyi yaptım ama telefonu kapalı helde taktıktan sonra bir kere power tuşuna basıyor uygulama telefonu arıyor searcin phone faln yazıyor ama not found bulunamadı diyor bunun bir çözümü var mı acaba
tamam kardeşimya ben usb driveri sistem32 ye atmayı unutmusumonu attım şimdi ama bu sefer de eror reading phone init data diye bişi yazıyor yine olmuyor
- - - Eklendi - - -
tamam tamam bi kaç kere daha denedim oldu şuan yüklüyorD

sende saolasın güle güle kullaneline sağlık çok güzel olmuş![]()

ya ben çok soru soruyorum ama şimdi ben müzik çalar güncelleştirmesi var ya 15.1 mi ne onu yaptım bu sefer müzik çalar ikonu değişti onu düzeltmenin bi yolu var mı![]()
şuan kendimden utanıyorum![]()
yok ondan değil hani bu kadar basit bi yöntem nasıl aklıma gelmedi diye ondan oyle dedimteşekkürler bu arada cevap için
![]()
hehe rica ederimrompatcher ı nasıl başlata ekleyebilirim ? bi kaç mod buldum fakat onları ekleyince telefon açılmıyor, rsc dosyaları ile alakalı sanırım ama yapabileceğimi pek sanmıyorumilgili dosyayı verebilirseniz çok sevinirim
eyvallah sizi de ugrastırıyorum kusura bakmayın![]()

önemli değil![]()
allah ben unuttum seni yarompatcher ı sistemden çıkardım, dışardan yükledim sorun halloldu yine de tesekkür ederim
tamam o zaman