5800^Symbian Evols Fp1 [01.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

strokee

Üye
hakan kardeş sagol her şeyinle mükemmelsin eline saglık da bi önerim olcak yaparmısın zaten belle de kullandın bu temayı bunu o sarı cizği olan yerleri mavi olanı yapamazmısın tema onu kullansan daha bi manyak olur yaa hem farkı olur teşekkürler eline saglık ..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş sagol her şeyinle mükemmelsin eline saglık da bi önerim olcak yaparmısın zaten belle de kullandın bu temayı bunu o sarı cizği olan yerleri mavi olanı yapamazmısın tema onu kullansan daha bi manyak olur yaa hem farkı olur teşekkürler eline saglık ..
keşke tema düzenlemesinden çok anlasam...
o kadarr editliycek kadar bilgim yok tema düzenlemesinden o yüzden yapamam malesef

- - - Eklendi - - -

sağlık olsun. Tema içinde teşekkürler
rica ederim

ByKatre

ByKatre

Üye
Hakan N8 Klavye kULLANSAN Daha İyi Olur Bence Ama Yinede Hayırlı Olsun

strokee

Üye
peqi hakan kardeş bu belle için olan temaları nasıl s60v5 göre uyarlarız defult olarak yardımcı olurmusun pekii ? bu konuda

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

bycaron

Üye
Telefonun hafızası iyi olucak mı diğer cfw lerinden ? yoksa sadece görünüm mü değiştirdin. ayrıca emeğine saygım var diğer cfwlerden fazla hafıza zaten varda bize böle güzel şeyler sununca bizde hep fazlasını istiyoruz ama dimi :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun hafızası iyi olucak mı diğer cfw lerinden ? yoksa sadece görünüm mü değiştirdin. ayrıca emeğine saygım var diğer cfwlerden fazla hafıza zaten varda bize böle güzel şeyler sununca bizde hep fazlasını istiyoruz ama dimi :D

böyle şöyle diyip abartmak istemiyorum kullanıp siz karar verin kardeşim

efsane1980

efsane1980

Üye
hayırlı olsun kardeşim bekliyoruz

sercrazy2

sercrazy2

Üye
N8 klavye olursa daha makbule geçer :) Kolay gelsin.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Link Eklenmiştir...

muzo52

muzo52

Üye
teşekürler deneyelim bi inşallah mutlu olacamız bi cwf olur

bycaron

Üye
haha c6 tabanına alışmışım nokia 5800 ın yazılımını unutmuşum ya :) ana ekranda sağ sola döndürmeye çalışıyorum :) :)

d_yagli

Üye
mrb.özellikle kullanışlı ve sade cfw'ler yapıyorsun tebrik ederim.Benim tek sıkıntım internete bağlandığımda 1.5gb geçen sayfalarda yetersiz hafıza uyarısı verip interneti kapatıyor ve arka plandaki açık uygulamaları kapatıyor.bazı oyunlarda telefon kendini resetliyor.Benim bahsettiğim bundan önceki cfw'lerinde bunu henüz denemedim.bu sıkıntılarıda halledebilirsen süper olacak başarılar.

bycaron

Üye
bende yaşıyorum dediğin sıkıntıları eski cfwlerinde de var internet olayı :) ama oyunlarda sorun yok

çomolokko

Üye
X6 ? :icelim::emoamca:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
mrb.özellikle kullanışlı ve sade cfw'ler yapıyorsun tebrik ederim.Benim tek sıkıntım internete bağlandığımda 1.5gb geçen sayfalarda yetersiz hafıza uyarısı verip interneti kapatıyor ve arka plandaki açık uygulamaları kapatıyor.bazı oyunlarda telefon kendini resetliyor.Benim bahsettiğim bundan önceki cfw'lerinde bunu henüz denemedim.bu sıkıntılarıda halledebilirsen süper olacak başarılar.
mobil siteler dışına çıkarsan normaldir...
her geçen gün internet kalitesi arttığı gibi mobillerinde donanımları artmaya başlar ee rahat gezmek için yeni tlfn şart yada operayı kullan...

- - - Eklendi - - -

malesef sadece 5800 kardeşim

Üst Alt