5800^Symbian Evols Fp1 [01.10.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

V1TR10L

Üye
tamam teşekkürler

V1TR10L

Üye
kurulumda anlatılan her şeyi yaptım ama telefonu kapalı helde taktıktan sonra bir kere power tuşuna basıyor uygulama telefonu arıyor searcin phone faln yazıyor ama not found bulunamadı diyor bunun bir çözümü var mı acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kurulumda anlatılan her şeyi yaptım ama telefonu kapalı helde taktıktan sonra bir kere power tuşuna basıyor uygulama telefonu arıyor searcin phone faln yazıyor ama not found bulunamadı diyor bunun bir çözümü var mı acaba
onu dediği zaman tekrar flaşha bas evet de power tuşuna bas bırak bulana kadar devam et bulucaktır

V1TR10L

Üye
ya ben usb driveri sistem32 ye atmayı unutmusum :D onu attım şimdi ama bu sefer de eror reading phone init data diye bişi yazıyor yine olmuyor :(

- - - Eklendi - - -

tamam tamam bi kaç kere daha denedim oldu şuan yüklüyor :DD

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya ben usb driveri sistem32 ye atmayı unutmusum :D onu attım şimdi ama bu sefer de eror reading phone init data diye bişi yazıyor yine olmuyor :(

- - - Eklendi - - -

tamam tamam bi kaç kere daha denedim oldu şuan yüklüyor :DD
tamam kardeşim :)

V1TR10L

Üye
eline sağlık çok güzel olmuş :)

V1TR10L

Üye
ya ben çok soru soruyorum ama şimdi ben müzik çalar güncelleştirmesi var ya 15.1 mi ne onu yaptım bu sefer müzik çalar ikonu değişti onu düzeltmenin bi yolu var mı :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya ben çok soru soruyorum ama şimdi ben müzik çalar güncelleştirmesi var ya 15.1 mi ne onu yaptım bu sefer müzik çalar ikonu değişti onu düzeltmenin bi yolu var mı :D

Yüklü uygulamalardan güncelleştirmeyi kaldır.

V1TR10L

Üye
şuan kendimden utanıyorum :(

V1TR10L

Üye
yok ondan değil hani bu kadar basit bi yöntem nasıl aklıma gelmedi diye ondan oyle dedim :D teşekkürler bu arada cevap için :D

sercrazy2

sercrazy2

Üye
rompatcher ı nasıl başlata ekleyebilirim ? bi kaç mod buldum fakat onları ekleyince telefon açılmıyor, rsc dosyaları ile alakalı sanırım ama yapabileceğimi pek sanmıyorum :) ilgili dosyayı verebilirseniz çok sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher ı nasıl başlata ekleyebilirim ? bi kaç mod buldum fakat onları ekleyince telefon açılmıyor, rsc dosyaları ile alakalı sanırım ama yapabileceğimi pek sanmıyorum :) ilgili dosyayı verebilirseniz çok sevinirim

pc geçince hazırlar veririm sana kardeşim

sercrazy2

sercrazy2

Üye
eyvallah sizi de ugrastırıyorum kusura bakmayın :)

Üst Alt