Abi bana mesaj gelince ana ekranda gözükmüyo neden olur bu? Bir de arama tuşu çalışmıyo veya rama yapmıyo( Benden kaynaklanan bir sorun mu emin olamadım sormak isredim
Abi soft format attım şimdi gözüküyo kusura bakma![]()
ana başlıkya yazdığım notları dikkate almalısınbirazda kendinize göre düzenleyiniz... teşekkürler güle güle kullann8 ikonları n8 klavye kullanmalısın benceeline saglık güzel yinede
![]()
dokunmatik titreşimi yok , ev ekranı rehber çubugu yaptgnda e posta bildirim çubugu kalkmıyor , rompacher sorunlu harita güncel degil bunlar dışında bi problem göremedim
x6 içinde istiyoruz adaşofw kullanmayı özledim
- - - Eklendi - - -
daha doğrusu c6 portundan sıkıldım
az önce yükledim gayet stabil hızlı dokunma titreşiminin çalışmaması dışında bi sorununu görmedim c6 belle yazılımına güncelleme gelene kadar bunu kullanıcam![]()

Eline saglık Hakan..
Genel kullanım olarak ofw performansı kötü degil cfw'den.
Bir de hocam 999 ve sohbetler modu varya onu kaldırmak için ;
10003a3f\import\apps
resource\apps
sys\bin
klasörlerindeki iliskili dosyaları silmek yeterli olur di mi?
Uygulama halinde birkaç sohbetler modu var elimde görsel olarak iyiler kurarken dahili bilesen hatası alıyorum malum..
haritalar da eski sürüm ama güncelledim no problem![]()
hmm iyi bakalımteşekkürler güle güle kullanTesekkurlee kardesim emegine saglik
rom patcherda tek hata o zaten oto başlamıyor...-Bir arkadasın bahsettigi rompatcher sorunu otomatik başlamama sorunu sanırım.
-N8 klavye olmaması eksi bir özellik.
-Haritalar malesef eski sürüm ve güncelleyince C den 15 mb yiyor. İçine gömülmesi daha iyi olurdu.
-Son olarak sanki şarj az gidiyor gibi geldi bana, diğer arkadaşların nasıl şarj durumu, bilgilendirirlerse sevinirim.
Not : Amacım yermek değil, sadece ufak tefek eksiklikler ve giderilirse daha iyi olur kanaatindeyim. İyi çalışmalar.
Ben kuramadım normal olarak kurmuyormuyuz
menüde işlem kyd. bunun ismini degiştirme imkanımız var mı ? varsa nasıl ?
hakan eline sağlık bunda ram miktarı ne kadar ayrıca şu an senin symbian belle fp3 ü kullanıyorum ana ekrana 2 taneden başka kısayol eklenmiyor yani kısayollar 4 4 8 tane bunun bir çözümü varmı yoksa böylemi? ayrıca ben kendi sitemde paylaşabilirmiyim cfw lerini belleni paylaşmıştım duruyor tabiki hakan güvenden alıntıdır diye yazdım yada sen gelip paylaşırmısın? reklam olmasın diye site adını vermiyorum ama tahmin edersin herhalde geçen gün üye olmuşsun gördüm senden haber bekliyorum