Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Toplanın bişi sorucam?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
furkan5800
Üye
iç 1 tanedn bisi olmaz hem kotu bısı olsa diger arkadaslar içermiydi ayrıca kotu bisı olsa o kadar pahalıda olmazdı
ia.phlvn
Üye
“ Şüphesiz ki ben derde uğradım, Sen ise merhametlilerin en merhametlisisin. . .”
| Enbiya Sûresi, 83
Yeterince açıklayıcı olmuştur sanırım
ismail
Üye
İç bence de yani. Bişey olmaz hayat senin sonuçta. Karıya kıza da git. Beyaz da kullan. Kalıcı dövme yaptır. Küpe tak. İpek elbiseler giy. Altın piercingler falan yaptır. Altın takılar tak. İnsanların haklarını çiğne vsvs.
İç bence de yani. Bişey olmaz hayat senin sonuçta. Karıya kıza da git. Beyaz da kullan. Kalıcı dövme yaptır. Küpe tak. İpek elbiseler giy. Altın piercingler falan yaptır. Altın takılar tak. İnsanların haklarını çiğne vsvs.
Sigara içme ınsan bırakmak isteyince bırakamıyor mesela ben.
Metin MF
Üye
sigaraya başlarsan bırakman çok zor olur. bence ne içki iç ne de sigara. bu benim görüşüm tabi
Mad EagLe
Üye
İç be ne olacak bir kaç tane içmekle tiryaki olunmaz.
not: ben o dizilerdeki kötü çocuğum
coolasker54
Üye
ilk günlerde güzel gelir.(Şeytan işte) sonradan dersin ki boşuna para veriyom buna ama bunu derken içmeye devam edersin tavsiyem hiç başlama. kenara at sigara parasını geçenlerde bi emmi içmediği sigara parasını kenara atıp ev yapmış kendine.(bak hele sen şuna)
ilk günlerde güzel gelir.(Şeytan işte) sonradan dersin ki boşuna para veriyom buna ama bunu derken içmeye devam edersin tavsiyem hiç başlama. kenara at sigara parasını geçenlerde bi emmi içmediği sigara parasını kenara atıp ev yapmış kendine.(bak hele sen şuna)