Jelly Bean diyorum
dalvik olduktan sonra biraz zor![]()

Jelly Bean'den sonra google tecrübesini almıştır.zaten androidin her sürümünde hız ve stabillik daha da yükseliyor.tekrar düşüş olacağını sanmam.bide stabilliği tavanda beklerken tekrar yerde bulmayın da![]()
bunu kim söyledi?Bakalım JB'den sonra Android kapalı kaynak kodlu olacak efsanesi gerçek mi?

Manyağın teki![]()
'a geçerim vallaha 
Manyağın teki![]()

Bakalım JB'den sonra Android kapalı kaynak kodlu olacak efsanesi gerçek mi?
ve wp liderliği ele geçirir 
o efsane gerçek olursa fanların yüzünü mesaj ederim gerçekten... Özgürlük falan hikayeve wp liderliği ele geçirir
![]()

Mesaj mı?![]()
anlamadım

bide stabilliği tavanda beklerken tekrar yerde bulmayın da![]()

fazlasıyla başarılı.Samsung'dan daha iyi anladıkları kesin.
bu arada bir bilgilendirme yapayım Xiaomi mi-Two'un Cyanogen Mod 9 tabanlı MIUI yüklü olarak geldiğini biliyormuydunuz?

hangi sürümde yerde kaldı stabillik ? tamam çok fazla ram yiyor ama hız bakımından her sürümde hızlandı benim babamın s2'si ilk aldığımızda Gingerbreadlıydı benim s2'de ICS'liydi benchmark yapmıştım hemde yanılma olmaması için 3 kere üst üste benim s2 babamın s2'sini geçmişti,ICS rami yetmeyen Neo V,Arc S gibi telefonlarda geri tepiyor haklı olarak 4.0.4 kullanıyorum kullanılan ram 500 MB'nin altına inmiyor zaten o garibim telefonlarda 512 MB ram var kullanılabilirde 335 MB falan ram oluyor ICS tabi kasar telefon onu neresine koysun ?
- - - Eklendi - - -
kesinlikle,bencede başarılılar ama Touchwiz bence orijinal Android arayüzünden daha kullanışlı o yüzden Touchwiz'den vazgeçmiyorum ama Touchwiz'de stabilasyon sıfır :ağlarım
Xiaomi mi-Two ne ?![]()

Telefon![]()