Gionee Elife S6 akıllı telefon gelecek ay geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Gionee Elife S6 akıllı telefon gelecek ay geliyor
Acaba yeni General Mobile cihazı bu olabilir mi :sirit:


Gionee, gelecek ay içerisinde yeni bir Elife S modeli ile karşımıza gelmeye hazırlanıyor…


Akıllı telefon pazarında oldukça fazla sayıda Çinli firma yer alırken, bunlardan bir tanesi de Gionee olmakta ve son dönemde özellikle de ince yapı ile sunduğu modellerle adından söz ettirmişti. Firma gelen bilgilere göre çok yakında yeni ve önemli bir akıllı telefon modelini daha gün yüzüne çıkarmaya hazırlanıyor.



Firmanın yeni akıllı telefon modeli Elife S serisinin yeni ismi olarak geliyor ve Gionee Elife S6 adı ile gelecek olan cihaz, 16 Kasım tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak.

Henüz bu yeni akıllı telefon hakkında çok bilgi bulunmazken, geçtiğimiz Ağustos ayında Çin’de sertifikasyon sürecinde TENAA’da ortaya çıkan GN9007 model numarasına sahip olan akıllı telefon ile aynı olduğu kaydediliyor.

Bu yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, Gionee Elife S6 akıllı telefon 5″ büyüklüğünde ve 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olacak.

1.3Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili MedaiTek yonga setinden güç alacak olan cihazın sistem belleği 2GB olarak belirlenirken, dahili veri kapasitesinin de 16GB olarak geleceğini söyleyebiliriz.

13MP arka kamera ve 8MP ön kamera içerecek olan Gionee Elife S6 akıllı telefon Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi ile sunulacak…

Gionee Elife S6 akıllı telefon gelecek ay geliyor - MaxiCep
 


Üst Alt