Nokia, HTC'yi Dava Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
ben htc nin yerinde olsaydım n9 yada lumia çıktığında htc titan a benzediği için tavminat açardım :D

Uruloki

Uruloki

Üye

valla 8x hiç tanıtım yüzü gibi durmuyor Hasan.. Nokia nın zaten AT&T ile anlaşması var operatör sıkıntısı yok.. Elop microsoft ortağı eyvallah ama şunu düşünüyor musunuz? Windows phone 8 ile Nokia zarar ederse microsoftta zarar eder wp8 le de piyasaya tutunamazsa daha gerisi yalan olur boşa masraf olur.. Hala dünyayın en çok satan 2. telefon markasından bahsediyoruz sen microsoft olsan tüm ümitlerini htc ye mi bağlarsın?

Simdiden diyorum nokia kazanamayacak bu davayı ve cogunuzda boyle gozleriniz kapalı şekilde devam edin diyorum

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
ben htc nin yerinde olsaydım n9 yada lumia çıktığında htc titan a benzediği için tavminat açardım :D

N9 titandan ne kadar önce üretilmiş bir bakalım istersen..

bunların neresi benziyor?

- - - Eklendi - - -

Simdiden diyorum nokia kazanamayacak bu davayı ve cogunuzda boyle gozleriniz kapalı şekilde devam edin diyorum

ciğerim gözü kapalılıkla ne alakası var ben sana mantıklı bişey soruyorum sen de düzgünce cevap ver işte deki abi böyle böyle..

Uruloki

Uruloki

Üye

N9 titandan ne kadar önce üretilmiş bir bakalım istersen..

bunların neresi benziyor?

- - - Eklendi - - -

ciğerim gözü kapalılıkla ne alakası var ben sana mantıklı bişey soruyorum sen de düzgünce cevap ver işte deki abi böyle böyle..

Abi sunu sirayim o zaman elindeki n9 a bak neler yapabiliyorsun ve neler yapabilceksin birde wp8 e bak milleti kekliyorlar yok kapali onun icin stabil dolu eksigi var symbiandan bile fazla eksigi olan bir sistem allah askina kac kere coktu n9 ve ya kac kere kilitlendi hatta lumia 900 den eski bir donanim chipsetine sahip eee neyin olayindasiniz peki wp8 i savunurken ya millet bugun android stabil degil diyor valla one x de hayvan gibi tablette hayvan gibi ve ya bunu diyenler jelly bean kullandi mi merak ediyorum sonra birde android bizi takip ediyor okayi var ya arkadas her şeyi kisitli olan her şeyi yasakli olan bir sistemi savuncaksiniz sonra microsoftun sizi takip etmeyecegini savunacaksiniz ya en azindan ben root yapiyorum kendimi kurtariyorum wp8 de boyle bir olayda yok simdi biri cikip diyecek bakin parantez icindede yazmiyorum bunu wp7de unlock var eee bunu pek ise yaramiyor ki bir jb nin yerini ve ya blackmart in yerini tutuyor mu yok cihaz kisitlmadan cikiyor mu yok ee daha ne yani bosuna ne wp yi savunun ve ya bosuna nokia yayi savunun gidin miss gibi jolla var onu savunun yani kac senedir nokia kullaniyorsunuz diye fanligini yapmayin ki ozellikle biri cikip diyecek senin yaptigin android fanligi Valla ven ios da kullaniyorum ios bile daha ozgur wp8 e gore yani onun icin android fanida demesin o kisi o yokken ben bu forumdaydim yine o yokken ben burda symbian 3 ve n8 hakkinda konusuyordum

• Beğen
Tepkiler: pRime.
Uruloki

Uruloki

Üye
Ayrica biri de cikip dityecek ki internet performansi iyi yok html5de iyi a daha cihazlar çıkmamış 1 sonra hic html5test.com a girip ie10 un html5 skoruna baktiniz mı yok tabletimin stok tarayicisi yani samsung kendi yaptigi tarayici 369 goruyor dolphin 450 goruyor mubarekler yani lutfen artik ucmayin diyorum

larten123

larten123

Üye
resmen çalıntı yani nokya haklı:D

Uruloki

Uruloki

Üye
O değilde simdi xda da baktim ya dedim acaba ben mi yanlisim bu adamlarin bildigi nedir diye ya arkadas bir konu gordum marketplace modu konusu 3g ile indirme siniri mi var ya siz yuh diyorum ya valla yuh hala iyi diyorsunuz buna simdi biride der internet paketini bitirmemesi icin diye ya arkadas google play uyariyor sizi boyle bir olay yapamaz koskoca microsoft

pRime.

pRime.

Üye
iphone'daki 3g indirme sınırını koymuşlar cihazlara. iphone'da 50 mb idi. windows phone'da ne kadar acaba?

- - - Eklendi - - -

nokia bence tasarım konusunda htc'yi dava etmekte haklı. çünkü cihazlar tasarım olarak gerçekten 920 ve 820 kopyası olmuş. hatta özelliklerine kadar adamlar kopyalamış. gsmarena'dan karşılaştırın. telefonlar aynı markadan farklı görününmle çıkmış gibi duruyor. ekran boyutu ve çözünürlüğünden bahsetmeyeceğim.

ama windows phone sınırlamaları ve eksikleri konusunda hasana kesinlikle katılıyorum.

MuhammedAliAKB

Üye
ben zaten gördüğümde nokia sandım o telfonu

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
n9 u yanlışlıkla yazdım lumia dicektim :pro:

Bluetoooth

Bluetoooth

Üye
aynısı nerdeyse. Ama bence burada nokia 'nın amacı HTC'yi zarara uğratıp batırmak. Dizi gibi valla :D

Placebo-

Placebo-

Üye
Uruloki, birinci derece fansın..

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
lazye

lazye

Üye
inş nokia kazanır . :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt