x6 falan bulaşma git para iadeni al neo v falan al milatta kaldı x6 5800..
benim telefonu garantiye göndermiştim içine su kaçtı deyip yapmadılar halbuki telefon su ile alakalı birşeyi olmadı .Yarın bakacağım eğer garantisi hala bitmediyse tekrar nasıl yaptılarabilirim ne yapmam nereyi aramam gerek beyler ?
İçine su kaçtı değilde sıvı teması demiş olabilirlerbenim telefonu garantiye göndermiştim içine su kaçtı deyip yapmadılar halbuki telefon su ile alakalı birşeyi olmadı .Yarın bakacağım eğer garantisi hala bitmediyse tekrar nasıl yaptılarabilirim ne yapmam nereyi aramam gerek beyler ?

iyi be değişim bizim de olsa keşke. Geçen 5800 açılmıyodu bataryası da şiş ti inşallah değişim yaparlar . Benim 5800i 4-5 kere tamire verdim hepsinde de yapıp gönderdiler değişim yok. Geçen garanti kağıdında bu ayın 23u ne kadar yazıyodu daha erken gittim. Şarj girişi sorunlu şimdi de. Ama garantisi bitmiş diye almadı. Bizimkiler de telefonu alırken faturasını almamış. Acaba şimdi alabilir miyiz . Alsak faydası olur mu? Garantisi de bitti ama 2 gün önce

İçine su kaçtı değilde sıvı teması demiş olabilirler
Garantisi bitmediyse,Tüketici haklarına gitmen lazım telefonu tam anlamıyla kullanmadığın için ve hatanın senden olmadığı kanıtlarsa,tabi bundan önce dilekçende para iadesi mi yoksa telefonun yenisi mi diye belirtmen lazım.Daha sonra yasal sürece girer,karar eline ulaşır.Posta yoluyla eline ulaştıktan 15 gün içinde talep ettiğin işlem gerçekleşmesi lazımdır.Eyer sen para talebinde bulun duysan,15 gün içindede dava edilen yerden ücret'i tahsil edilmesi lazım.Olur da tahsil edilmezse icraa yolluyla parayı alabiliyorsun.Tabi ilk başlangıç olarak ilk adım kaymakamlığa dilekçe vermenle başlıyor![]()
aramışlar abimi ama tam konuşamamış sonra arıcakmış,ısrar edip halledicem dedi yani büyük ihtimal paramızı alıcaz![]()