Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sorun nedir akın

akinorta

Üye
sorun garip. Telefona formattım phoenixten C: D: E: ve Z: ye sonra Belle refresh yükleyeyim dedim. Telefon kapanıyor test modea geçiyor ama phoenix bağlantıyı koparıp teli görmüyor. Dead phoneda da aynı şeyler. Telefon kapanınca phoenix açamıyor bir daha. Acemisi değilim phoenixin ama ne denediysem olmadı. belki pc de sorun vardır diye başa pc de deneyeceğim birazdan.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
virüs programı varsa onu kaldırıp dene birde

akinorta

Üye
başka pcden attım düzeldi. ilgin için teşekkürler

DarkWolf™.

Üye
Nokia C2-02 sorunlarımızı buraya mı yazıyoruz ?

ahmetera

Üye
n8 flash atmaya çalışırken telefon açılmamaya başladı tel açma tuuna basınca tıtrıyor ama açılmıyor acil yardım
hard format da atılmıyor

ismailoposs

Üye
soft format s^3?

Dj-KaRuS

Üye
C6-01 Telefonumu Güncellemek için
Nokia-Suite indirim kurarken

Bir Hata Meydana Geldi
an eror accurred during the installation of assembly
'Microsoft.VC80.MFC,processorArchitecture="x8
6",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",version="8.0. 50727.4053",type="win32"'.Please refer to Help and Support for more information.

Hatası Geliyor. Virüs Programını Silip denedim olmadı

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
C6-01 Telefonumu Güncellemek için
Nokia-Suite indirim kurarken

Bir Hata Meydana Geldi
an eror accurred during the installation of assembly
'Microsoft.VC80.MFC,processorArchitecture="x8
6",publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b",version="8.0. 50727.4053",type="win32"'.Please refer to Help and Support for more information.

Hatası Geliyor. Virüs Programını Silip denedim olmadı

3.6 sürümünù mü yükledin.

asi6868

Üye
belle refresh kullanıcıyım benimde sorunum internette sayfaları dolaşınca telefon donuyor tuşlar hiç birşeye yaramıyor bataryayı söküp tekrar eski haline dönüyor bunun sepepi nedir soft harda format denedim nokia süiteden tekrar güncelledim ama gene aynı hatayı veriyor tek flash atmak kalıyor ama onuda ben yapamıyorım çökerse diye

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
o kadar da zor bişey değil flash atmak

orhancavdar

Üye
telefonum n8 rehperdeki isimler gozukmuyor adsiz yaziyor uzerine tillayinca isim icinde yaziyor neden kaynaklanabilir yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

Dj-KaRuS

Üye
3,6 değil 3.5 Yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor

matrakercan

Üye
Arkadaşım Ovi Mağazayı kople sil telefondan ve internet tarayıcına şunu yaz sonra ovi kendi yuklenecek goreceksin sorun kalmayacak..

- - - Eklendi - - -

Sim KArtı Cıkar Tak bende de olmuş olmadı sim karta rehberi kopyala ve format at

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

bilooijhdonk

Üye
Telefonun dokunmatiğini hassaslaştırabilir miyiz?

Üst Alt