Nokia N8-C7-C6-01 İle İlgili Soru(n)larınızı Bu Konuda Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

nopapeny

nopapeny

Üye
Bu normal mağaza programı gibi duruyor aynısı değil mi ? :)

nopapeny

nopapeny

Üye
Engin bey mağazadan indir diyorsanız indirmiyor orda o program ile şuan Belle Refreshde bulunan mağaza programı arasında ne fark var ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
verdiğim adresteki qt bileşenli olan mağaza uygulaması onu kurup başlat

cheesefly

Üye
ya bu netqin antivirüsü yukledm guzel bir uygulama ama sağ üst köşede 2.7M/4.4B/s gibi bişeyler yazıyo sayılar değişiyo galiba internet sayacı gibi bir şey internet hızını falan da gösteryo onu nasıl kaldıra bilirim ??

nopapeny

nopapeny

Üye
[ENGİN];5243672' Alıntı:

nokia betalabs sitesinden QML STORE CLİENT SYMBİAN UYGULAMASINI İNDİR TELE sonra tekrar yüklemeyi denersin
bendeki sürüm daha iyiymiş ama olabilir. Bakalım yüklüyorum inşallah olur ya :)

- - - Eklendi - - -

olmadı :)

- - - Eklendi - - -

netqin de network ayarları olacak orda görüntü boyutunu vs. değiştirebiliyorsun. yalnız o virüs programından ben birşey anlamadım 5 ay kullandım bi hareketlenme olmadı :)

ondrx

ondrx

Üye
kimse bana cvp vermeyecekmi dostlar

nopapeny

nopapeny

Üye
yok ya ne denersem deneyeyim fly turkish veya mobil thy'yi bir türlü kuramadım indiremedim sis veya sisx dosyasını bulamadım.... ne lanet bişeydi ya deli olmak üzereyim... inat ettim...

cheesefly

Üye
Sağol dostum.. :d

cngzgk47

Üye
merhaba arkadaşlar c6-01 im refresh güncellemesinden sonra kendi internet tarayıcısından internete girdiğim zaman telefon donuyo bataryayı sökmek zorunda kalıyorum soft format attım olmadı , hard format attım yine olmadı , acaba hackli diyemi böyle oluyo dedim yine format attım hacklemeden denedim yine kilitlenip donuyo bunun bi çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
bellede html5 desteğide yüklemiştim ne güzel gidiyodu nerden yükledim bu refreshi
bu refreshi silmenin bi yolu yokmu:((

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
merhaba arkadaşlar c6-01 im refresh güncellemesinden sonra kendi internet tarayıcısından internete girdiğim zaman telefon donuyo bataryayı sökmek zorunda kalıyorum soft format attım olmadı , hard format attım yine olmadı , acaba hackli diyemi böyle oluyo dedim yine format attım hacklemeden denedim yine kilitlenip donuyo bunun bi çözümü varmıdır yardımcı olursanız sevinirim
bellede html5 desteğide yüklemiştim ne güzel gidiyodu nerden yükledim bu refreshi
bu refreshi silmenin bi yolu yokmu:((

çoğu kişide bu sorun var refresh'siz flash atmalısın.

CYCLONETR

CYCLONETR

Üye
belle refresh kadar kötü işletım sistemi görmdim yeni bir güncelleme gelirmi düzeltme amaclı.

chraak

Üye
arkadaşlar telefonun hafızası dolu boşaltamıyorum 3 tane oyun indirdim hafızaya silemiyorum

kadirertn

Üye
Annayı pc kullanmadan belleye yükseltme şansım varmı? Telefon hiç bir bilgisayarı görmüyor...

Arkehas

Arkehas

Üye
S.a arkadaşlar. Telefonum iç ekranı kırılmıştı. Tamire verdim(garantiye değil). Geri geldi. Ama bu sefer sim kartımı okumuyor. Yani açarken parola filan istiyor ama telefon açıldığında şebeke kullanılamıyor diye gösteriyor. Arada kendi kafasına göre çekiyor. Ama çok nadir çektiği oluyor. Konuyu biraz araştırdım. Milletin tavsiyesi flash atma. Ama nasıl yapacağımı veya nerden yapacağımı bilmiyorum. Telefonun kendisi (yurt dışından geldi). ingilizce. Türkiye'de türkçeye çevirdikten sonra çevirdiğim yer bana asla yazılım yüklemesi yapma demişti. Flash attığımda telefonun türkçesi gider mi? Veya gitse bile yeniden yükleyebilir miyim.? Flash atma olayını resimli anlatırsanız çok makbule geçer. İnternet hızım da yavaş (1mbit) bi sorun olur mu?

buraks38

buraks38

Üye
Telefonum C6-01 belle ve belleye geçtikten sonra bazı uygulamalar wifi ile çalışmamaya başladı telefonun kendi internetiyle çalışıyor ama wifi ye gelince olmuyor. Bu düzeltilebilirmi?????

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Telefonum C6-01 belle ve belleye geçtikten sonra bazı uygulamalar wifi ile çalışmamaya başladı telefonun kendi internetiyle çalışıyor ama wifi ye gelince olmuyor. Bu düzeltilebilirmi?????

bağlantı yönetımınden gerektiğınde sor yap

Üst Alt