Half Life 1'in Geliştirilmiş Hali Çıktı - Biraz Mazi :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Half Life 1'in Geliştirilmiş Hali Çıktı - Biraz Mazi :)

Oyunu hatırladığım kadarıyla 1 defa normal New Game'den bitirmiştim bir kere de hileli bitirmiştim :) Şimdi bir defa da grafik kalitesi yükseltilmiş bir şekilde maziye döneceğim :)

paradox07

paradox07

Üye
Grafikler baya kalitelileşmiş :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
nerden buldun bunu :naughty:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bare pm den atsan bende bitirdim bu seriyi komple blue shift hariç. :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yüklemek çok uğraştırıyor yok steam indir yok üye ol sourse sdk mıdır nedir 4gb onu indir 3 gb oyunu indir çok gereksiz uğraşlara giriyorsunuz oyun için

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
yüklemek çok uğraştırıyor yok steam indir yok üye ol sourse sdk mıdır nedir 4gb onu indir 3 gb oyunu indir çok gereksiz uğraşlara giriyorsunuz oyun için

Yanlış biliyorsun. Yeni çıkan başka bir torrent kullandım. Bunda sadece 4.1 GB'lık torrent indiriyorsun ve kuruyorsun. Bu kadar basit :) Bir de neden beni bir oyun için çok uğraşan kişi olarak nitelendirdin anlamadım? İlk torrent indirdiğimde zahmetli olduğunu gördüm ve bıraktım. İkinci torrent bu sorunu ortadan kaldırdı.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye

Yanlış biliyorsun. Yeni çıkan başka bir torrent kullandım. Bunda sadece 4.1 GB'lık torrent indiriyorsun ve kuruyorsun. Bu kadar basit :) Bir de neden beni bir oyun için çok uğraşan kişi olarak nitelendirdin anlamadım? İlk torrent indirdiğimde zahmetli olduğunu gördüm ve bıraktım. İkinci torrent bu sorunu ortadan kaldırdı.
karşıdan bakınca sana hitabenmiş gibi görünüyor pardon :)
Gereksiz uğraşlara girmemiz gerekiyor manasında dedim Rambocum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt