Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Half Life 1'in Geliştirilmiş Hali Çıktı - Biraz Mazi :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Half Life 1'in Geliştirilmiş Hali Çıktı - Biraz Mazi :)
Oyunu hatırladığım kadarıyla 1 defa normal New Game'den bitirmiştim bir kere de hileli bitirmiştim Şimdi bir defa da grafik kalitesi yükseltilmiş bir şekilde maziye döneceğim
Ben seri bitirmedim sadece Half Life 1'i bitirdim.
Cezzbedici3
Üye
yüklemek çok uğraştırıyor yok steam indir yok üye ol sourse sdk mıdır nedir 4gb onu indir 3 gb oyunu indir çok gereksiz uğraşlara giriyorsunuz oyun için
yüklemek çok uğraştırıyor yok steam indir yok üye ol sourse sdk mıdır nedir 4gb onu indir 3 gb oyunu indir çok gereksiz uğraşlara giriyorsunuz oyun için
Yanlış biliyorsun. Yeni çıkan başka bir torrent kullandım. Bunda sadece 4.1 GB'lık torrent indiriyorsun ve kuruyorsun. Bu kadar basit Bir de neden beni bir oyun için çok uğraşan kişi olarak nitelendirdin anlamadım? İlk torrent indirdiğimde zahmetli olduğunu gördüm ve bıraktım. İkinci torrent bu sorunu ortadan kaldırdı.
Yanlış biliyorsun. Yeni çıkan başka bir torrent kullandım. Bunda sadece 4.1 GB'lık torrent indiriyorsun ve kuruyorsun. Bu kadar basit Bir de neden beni bir oyun için çok uğraşan kişi olarak nitelendirdin anlamadım? İlk torrent indirdiğimde zahmetli olduğunu gördüm ve bıraktım. İkinci torrent bu sorunu ortadan kaldırdı.