Bellenin kıymetini bilin

Sponsorlu Bağlantılar

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
ya konuyu saptırmak gibi olmasın ama kasım gibi yurt dışından telefon getirtmeyi planlıyorum ... pasaport işi falan sorun olmaz ( %99 babamın pasaporta kaydolacak ) x3 te 10 tane oyun vardır ama oynadığım 1-2 o da ara sıra... şimdi s40 ta bile az oyun oynuyorum bu yüzden büyük ihtimalle 701 getirtecem... hiç android getirt demeyin çünkü lise 3 e geçtim ve dersleri sıkı tutmak lazım... ( internet te kotalı ) sizce 701 i getirtmeli miyim??:aman2:

gkcll

gkcll

Üye
    Konu Sahibi
androidli tabletim var marketi çok çok dolu herşey var amaaa nasıl ki ovide demo var ise android de ise reklam olayı var.Oyunu indirdirdikten sonra oyunun bir yerinden reklam çıkıyor buda oyundan alınan zevki kırıyor oyunu satın alırsan reklamda ortadan kalkıyor.android oyunları kaliteli evet bunu (kendi düşüncem) kabul ediyorum ama genel anlamda nokiadan pek bir farkı yok gibi.Kim ne derse desin benim şu anda nokia belle forever :oke:

aynen bende onu anlatmaya calıştım belle de android gibi dijital bir sistem

- - - Eklendi - - -

ya konuyu saptırmak gibi olmasın ama kasım gibi yurt dışından telefon getirtmeyi planlıyorum ... pasaport işi falan sorun olmaz ( %99 babamın pasaporta kaydolacak ) x3 te 10 tane oyun vardır ama oynadığım 1-2 o da ara sıra... şimdi s40 ta bile az oyun oynuyorum bu yüzden büyük ihtimalle 701 getirtecem... hiç android getirt demeyin çünkü lise 3 e geçtim ve dersleri sıkı tutmak lazım... ( internet te kotalı ) sizce 701 i getirtmeli miyim??:aman2:

akıllıca fikir 701 secimin hiç tereddüt etme derim..

Alperen Şuayb

Üye
androidli tabletim var marketi çok çok dolu herşey var amaaa nasıl ki ovide demo var ise android de ise reklam olayı var.Oyunu indirdirdikten sonra oyunun bir yerinden reklam çıkıyor buda oyundan alınan zevki kırıyor oyunu satın alırsan reklamda ortadan kalkıyor.android oyunları kaliteli evet bunu (kendi düşüncem) kabul ediyorum ama genel anlamda nokiadan pek bir farkı yok gibi.Kim ne derse desin benim şu anda nokia belle forever :oke:

Katılıyorum Nokianın Çok Az Reklamı Var Androidde Freelerin Çoğu Reklamlı Babamda Anlıyorum Androidin Cok Uygulaması Var Ama Reklamsız Çıkar Be Adam :ehe

FRAPSDH

Üye

abi hala n8in kamerasını küçümsüyorlar inanılır gibi değil ya.

Sgs2 kullanıyorum daha önce n8 kullanıyordum. Bazı zamanlar sgs2 daha iyi fotoğraf çekebiliyor fakat genel olarak n8 daha iyi fotoğraf çekiyor.
Hatta n8 gece çekimlerinde xenon flash ile sgs2 ye 2-3 kat fark bile atabiliyor.Fakat makro çekimlerde sgs2 n8 den daha kaliteli fotoğraf çekiyor.

fgs

Üye
ah bide bunu androidciler anlasa

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Sg2 mi makroda n8 i geçiyor? Bir kaç örnek atsan?

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sgs2 kullanıyorum daha önce n8 kullanıyordum. Bazı zamanlar sgs2 daha iyi fotoğraf çekebiliyor fakat genel olarak n8 daha iyi fotoğraf çekiyor.
Hatta n8 gece çekimlerinde xenon flash ile sgs2 ye 2-3 kat fark bile atabiliyor.Fakat makro çekimlerde sgs2 n8 den daha kaliteli fotoğraf çekiyor.

Kullandıgın mal bi harika dostum :kıskıs:

neo74

Üye
bende 1 ay önce c7 den sgs2 ye geçtim kullanım olarak neredeyse aynı ama tasarım widget bolluğu uygulamada android önde. sistem olarak hiç kendi kendine kapanma olmadı uygulamalarda kapanmadı. eğer bin liranın üstünde paranız var ise android alın ki şu aralar arc s 799 tl idi 701 alacağına arc s almak daha mantıklı değilmi size sorarım? gio ace falan hikaye onları atın çöpe onlar göz boyamaca.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
büyük harflerle yazmak yasak.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
bende 1 ay önce c7 den sgs2 ye geçtim kullanım olarak neredeyse aynı ama tasarım widget bolluğu uygulamada android önde. sistem olarak hiç kendi kendine kapanma olmadı uygulamalarda kapanmadı. eğer bin liranın üstünde paranız var ise android alın ki şu aralar arc s 799 tl idi 701 alacağına arc s almak daha mantıklı değilmi size sorarım? gio ace falan hikaye onları atın çöpe onlar göz boyamaca.

dostum dediğim gibi s40 telefon var ve oyun ile doldurabilirim ... Ama pek oyun oynamıyorum... S^3 oyunları bana yeter... Hem basit bi işletim sistemi... Internet kotalı ve babam pcnin başından kalkmaz... Internet ve müzik ağırlığımdır... Bi de nokia aşkı var bende :)

Dostnametr

Üye
Katılıyorum Nokianın Çok Az Reklamı Var Androidde Freelerin Çoğu Reklamlı Babamda Anlıyorum Androidin Cok Uygulaması Var Ama Reklamsız Çıkar Be Adam :ehe

Nokia da sadece uygulamayı yapanlar reklam koyuyor ancak Android de google reklamlarını koyup para alıyor geliştiriciler.
O reklamlar sayesinde para ile satacakları uygulamaları ücretsiz koyuyor markete geliştiriciler.

tempestshine

tempestshine

Üye
Her kelimene katılıyorum

neltu1

Üye
Samsung o takozların yanında 3 tekerlekli ipli önden çekmeli araba hediye etmeli.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şarj Konusunda Nokıanin Eline Su Dökemezler Nokıa 701 Kullanıyorum Güç Tasarrufunda 5 Gün Şarjım Gidiyordu Ekran Parlakliği En Sonra İse 3G Filan Açık Max 2-3 Gün

Pringles

Pringles

Üye
Arkadaşlar dedikleriniz gayet doğru 500-550 tl arası bir telefon alınacaksa bence symbian alınmalı glaxiy ace falan kulandım çok kasma yapıyor özelliklede menüde. Bazı arkadaşlar nokia 603 kamerasında metin çekerken sorun yaşamış arkadaşlar çekerlen yakından değil uzaktan çekin fotoğrafı yakınlaştırın.

Ve son olarak arkadaşlar telefonumda hiç bir sorun yok ama şu batarya olayı :( çok az gidiyor genelde oyun oynarım müzik dinlerim oyun oynayıp müzik dinlediğimde max 3-3.5 saat batarya gidiyor arkadaş 2-3 gün demiş nasıl oluyor anlayamadım ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Arkadaşlar karşılaştırma yapmayacağım her işletim sisteminin eksik özeliklerini yazacağım
İos
öncelikle babamda 4s var iphone ios 6.0.1 jailbreak yapılamıyor oyunları çok güzel süper bi şey ama hepsi paralı bu yüzden uygulama nerdeyse yok gibi ücretsiz olsada sonra satın alın diyor bence bu özelliği kötü 2 milyara değecek bir telefon değil babam ne için almış onu da bilmiyorum
Android
galaxy ace mini mini 2 gibi telefonları alacağınıza symbian alın daha iyi doğru düzgün oyun oynanmıyor zaten daha fruit ninja oynarken kasıyor bizim 250 mb oyun kasmıyor ama s2 s3 gibi telefonlar androidin hakkını fena veriyor o telefonlara hayranım hiç bir eksikliği de yok şarj dışında uygulamalar paralı da değil maxicepte gezersen tabi sd olayı zor gibi gözüksede değil
Symbian
Bu benim kullandığım işletim sistemi telefonun tek eksiği oyun yoksa diğer telefonlara s3 dahil bin basar bu telefonu bu özelliği yüzünden sevmiyorum ovideki çoğu şey saçma sapan şeyler ve reklâmlı tabi maxicepte n indirirsen çok güzel bu siteyi bu yüzden çok seviyorum sd sorunu falan da yok signed olayı tek kötü oda basit bi hack işlemine bakıyor fakat nokia bıraktığı için oyun bakımından değersiz oldu nokia zaten bıraktı bunu oyun firmaları neden yapmasın ben olsam ben de bırakırdım GAMELOFT ve EA gibi firmaların olduğuna dua etmeliyiz ya onlar olmasaydı dediğim gibi tek eksik oyun

Diyeceklerim bu kadar...

Pringles

Pringles

Üye
Doğru dersin

mustafasen

mustafasen

Üye
701 gibisini göremedim henüz.galaxy iphone lere hava basiyorum hergun

- - - Eklendi - - -

harita ,gps super,programlar stabil calisiyor kamera kalite,batarya cok iyi, daha ne olsun

LordSeco35

Üye
kamera konusunda haksızsın bendede 603 var ama sabit odaklı kamera. Galaxy s te auto focus var.

carbon_o7

carbon_o7

Üye
Arkadaşta Samsung Ace var , C7nin yanında geçemiyor :) :)

Üst Alt