aleranol
Üye
Şimdi seni hemen bozayim. Ben not2 ye c7 den geçtim. Açıkcası c7nin menüsü kullanımı not2 ye göre o kadar kolay ve hızlı ki. Eğer günlük işler yapacaksan internet falan Symbian en ama en iyisidir. Hd oyun oynasam olur dersen de symbian çünkü 20 den fazla hd ve çok zevkli oyun var. Daha tonlarxa zevkli oyun var. Ben c7de yaklaşık 800tane farklı oyun denedim. Hayatımın 1.5 yılında c7 kullandım ve hiç pişman olmadım. C7yi satarken 249 adet temam vardı. Hepsi de birbirinden iyi idi. Yaklaşık 100 kere flasladim farklı cfwler denedim c7 de hepsi birbirinden iyiydi. Kendim de 3 farklı cfw yapmıştım. Anlayacağın kullanmasını bilmezsen sana galaxy s39 versinler yine angry bird açarsın. Ayrıca şarjı son 1 ay pil bozulmadan önce 1 günümü çıkarıyordu. 3100mah bataryası olan not2 de tam gücüyle çalışırsa 1 günü çıkarıyor.
Peki symbian çok iyi olduğu halde niye not2 aldım.
1. Büyük ekran ve spen hayatım için vazgeçilmez olduğu için.
2. Kamerası notlarimi depolamaya yardımcı olduğu için.
3. Daha saymayacağım tonlarca s3 te kullanılmayan ekstra için.
Tema Değişikliği için not2 de yirtinman gerek ki anca 3 5 tane dandik tema var. Biraz grafikten anlamak androidden anlamak gerek ki tema yap. Oyun zaten androidin tek artisi. Ancak oyunların daha birçoğu 720p desteklemezken 1080pler çıkıyor komedi. Oyun bulmak uygun dosyalar falan zaten adam ölümü. Gel bana de ki android daha iyi. Buyur hodri meydan. Ben buradayım.
Hiçbir android telefon oyundan başka bişey yapamaz. Ios da oldukça gereksiz hava atmaya yarar. Ancak wp8 ve symbian günlük kullanım için fazlasıyla uygun. Android illa gel beni bicibici... diyor. Fanlik yapmayın yapılacak kadar iyi olsa ben yaparım.
Haklısın symbiana biraz oyun desteği verilse üstüne tanımam
- - - Eklendi - - -
alıntı şeyi olmadı ya :S
Ben anladım merak etme arkadaşım

- - - Eklendi - - -
doğru düzgün tonla oyun uygulama var sen kaç tane kurmak istiyorsun onu söylesene? 100 mü 200 mü? ne kuracaksın? kaç uygulama kurdun da symbianın eksiği varmış? ne aradın da buldun androide bu kadar düzgün symbianda olmayan söylesene? söyleyemezsin tabi anca boş laflar uygulama yok oyun yok iki yıldır duyuyoruz bunları artık bayatladı. hadi kurdun diyelim kaçını kullanacaksın onların? 10 tanesini kullanacaksın gerisinin yüzüne bile bakmayacaksın maksat bende çok uygulama var demek hava atmak. he kardeş he, biz n8 kullandığımızda hiç uygulama yoktu tabi. xplore yoktu, opera mobile yoktu, nimbuzz yoktu, kişiselleştirme ve simge uygulamaları yoktu hiç bişey yoktu anca androide bakar dururduk. ovi diye bir yer varmış nedir ya?? kardeş sen düzgün uygulama bulamıyorsan ben ne yapayım? al sana koskoca forum ne kadar sağlam uygulama varsa hepsini burada topluyorlar örnek mi istiyorsun? gir uygulamalar forumuna gör örneği. neresi yavaş kardeş? kullandığın telefon 4 çekirdekli ve 2012 model c6-01 dediğimiz model tek çekirdekli 2010'dan kalma. symbianın içini de dışını da sorunlarını da eksiklerini de biliyorum 2 senedir bu forumdaydım o zamanlar burda olsaydın belki görürdün ne eksiği var ne artısı. ama bir şey kesin o da androidden kat kat kullanışlı bir sistem.
özelliklerini bilmeden oyun uygulama derdiyle telefon alıyor, sanki bana oyuncak alıyor allasen. görmemişin bir galaxy'si olmuş işte bütün arkadaşlarına hava atasın diye.
biz burada kimseye karışmıyoruz android alma diye gidip almakta özgür sen de milletin neyi beğenip beğenmediğine karışmayacaksın herkes sizin zevkinize uygun hareket etmek zorunda değil!
Harfi harfine katılıyorum. Ben zaten dedim en az 800 uygulama geçti elimden. Günde 2 farklı uygulamayı forumdan ivuden indirirdim. Ha bu oyunlarin en az 500 600 tanesi çok iyi değildi ancak zevkliydi. Diğerleri de gayet bağlayıcı idi. Bilmeden atan tutanlar hala her tarafı kirletiyor