haqanguven
Üye
saolsın dostum emegine sağlık
rica ederim güle güle kullan
saolsın dostum emegine sağlık
sorun yeniden başlatmada değilmiş rom patcher yükleyip domain servera patch ekleyip kapatınca telefon açılmıyor dostum
sorun yeniden başlatmada değilmiş rom patcher yükleyip domain servera patch ekleyip kapatınca telefon açılmıyor dostum
hmm bu domain serverla ilgili bi bilgim yok ama elimde bi mod var udaya atılcak daha önce hiç denemedim dediğim gibi bilgim yok domain serverla neye yarar bana lazım olmadığı için ilgilenmedim onu size versem udaya gömüp tekrar denermisiniz?evet aynen öyle açılmıyo
buyurolabilir dosyayı ver![]()
nokia cookerle atıcaksın...çok güzel cf süper mükemmel yükledim ben saat widgetleri içine nasıl eklerim
tamam kardeşimDeniyorum![]()
anladım saolasın bilgi için...Olmadı kardeş, dosyaları attım flash layıp domain servera patch koydum kapattım açılmadı.
güle güle kullan kardeşteşekkürler çok güzel olmuş![]()
kullananlar elbet yazar ben bilgi veremiyorum malesefşarj durumu nasıl yükleyen arkadaşlar.
güle güle kullan kardeş
- - - Eklendi - - -
kullananlar elbet yazar ben bilgi veremiyorum malesef
- - - Eklendi - - -
GÜNCELLEMEDE ŞUANLIK EKLENİCEK ÖZELLİKLER
AÇILIŞ EKRANI DEĞİŞTİRİLDİ
DOSYA YÖNETİCİ SKİNİ DEĞİŞTİRİLDİ
KULAKLIK HACMİ YÜKSELTİLDİ
NOKİA STORE V.3.30 (014) YÜKSELTİLDİ
ÖN BELLEK UYGULAMARI KAPATILDI
SES KANALLARI STEREO OLARAK AYARLANDI
SİSTEM ÖN BELLEĞİNİ''E'' HAFIZASINA ALINDI
WİDGETLER EKLENDİ (TEXT CLOCK MİNİ - E-MAİL)
c6 nin testeri sensin zaten kaçamazsınHadi Bakalım hayırlısı. Yine test lazım olursa haber ver kardeşim.![]()

c6 nin testeri sensin zaten kaçamazsın![]()
Bunu bana yaptıracagını bıldıgım için telefonumu kurmuyorum bile 
kur ya sen şuan c7 üzerinde çalışıyorum c7 güncelleme çıkınca c6 sonrada n8 için çalışıcam kardeşimTamam kardeşim.Bunu bana yaptıracagını bıldıgım için telefonumu kurmuyorum bile
![]()