Servislere Söylenilen Yalanlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Servislere Söylenilen Yalanlar
Böyle bi konu açmayı düşündüm konu altına bilgisayar telefon vs elektronik cihazlar bozulduğunda servise verirken ne tür yalanlar söylüyoruz. Umarım kimse darılmaz. Bu arada teknosa yetkilisi felan değilim. :)

- - - Eklendi - - -

kendimde bi örnek vereyim dedim: nokia 701 telefonumda fp1 i yükledim. Sonra hacklemeyi denerken tel çöktü. Bende servise götürdüm ve telefonu güncellerken birden gitti sonra acamiyorum nasil bir telefon bu dedim bide üste çıktım neyseki hasarsız geri geldi. :D

abandonware

abandonware

Üye
:alkis

burakkk97

Üye
ben teli hiç servise vermedim phoenix sağolsun =D verenler de ufak hatalarından dolayı veriyorlar.

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
sadece telefon değil herangi bir elektronik cihaz olabilir

abandonware

abandonware

Üye
ben bizim tamirciye "ha arribat a observar" demiştim :ehe yüzüme bakışnı unutamıyorum :kop:

15097

15097

Üye
Bir arkadaş ipad 2'sini düşürmüştü bozmuş cihazı :zzz: gitti teknosa'ya düşürdüğünü söylememiş yenisi aldı :zzz:

abandonware

abandonware

Üye
Bir arkadaş ipad 2'sini düşürmüştü bozmuş cihazı :zzz: gitti teknosa'ya düşürdüğünü söylememiş yenisi aldı :zzz:

:evet: yine almış.. alamayanlar napcak :) istiyorsan sende düşür 3gs'i 4s versinler :ehe

15097

15097

Üye
Biri mesajını mı editledi :nono: :sinir

ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
karışmış iyice hatlar :kop2:

Ben fotoğraf makinasının şarj aletini bulamayınca bulduğum başka bi adaptör taktım ve yakmışım cihazı :D mağazaya geri götürdüm buna görüntü gelmiyor dedim hiç bişi demeden aldılar yenisini verdiler :ehe

15097

15097

Üye
karışmış iyice hatlar :kop2:

Ben fotoğraf makinasının şarj aletini bulamayınca bulduğum başka bi adaptör taktım ve yakmışım cihazı :D mağazaya geri götürdüm buna görüntü gelmiyor dedim hiç bişi demeden aldılar yenisini verdiler :ehe
Bir de cihazın otopsisini yapıp neden bozuldugunu mu arastırsınlar :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt