ka_za
Üye
Samsung Servis Sorunu
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Galaxy nexus cihazım var bir süre önce telefonum sarjda orjinal sarj aletiyle alev aldı ve usb girişi komple yandı. Garantisi vardı. Servise götürdüm ve su kaçmış dediler 100 tlde ücret aldılar ne dediysem inandiramadim bana kanit diyede abuk subuk bir sulu resim gösterdiler.10 15 günde akdenizde o suyun buharlasmamasida çok garip geldi bana. Eve geldikten sonra farkettim ki telefonun hicbir sekilde sesi çıkmıyor ne kulaklıktan ne hoparlör den birdaha servise gittim ve almamiz lazım dediler birdaha telefonu. sehirdisina cikacagim için veremedim geri servise ve biliyorum gene suçu bana atacaklar simdidende bahaneleri orayada su girmistirdi.
Ayrıca sarjdada sorun var takiyorum ısınıyor ve sarj olmuyor baska sarj aletleride denedim. Şarjdayken bitmiyorda dolmuyorda ve 50° ye yakın sıcaklık var. Sizce napmaliyim yabi bu servisi sikayet etmek falan gibi bir şansım var mi? Bide 3 4 gün daha şehir disindayim sarj sorunu icin bir çözüm oneriniz var mi?
Ayrıca sarjdada sorun var takiyorum ısınıyor ve sarj olmuyor baska sarj aletleride denedim. Şarjdayken bitmiyorda dolmuyorda ve 50° ye yakın sıcaklık var. Sizce napmaliyim yabi bu servisi sikayet etmek falan gibi bir şansım var mi? Bide 3 4 gün daha şehir disindayim sarj sorunu icin bir çözüm oneriniz var mi?