C6^Symbian Evols Fp3 [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

mustyaky

mustyaky

Üye
arkadaşlar birkaç sorum olacak. 1. kinetik kaydırmayı kaldırmak için hangi yolu izlemeliyim. 2. üstteki batarya şebeke simgelerini nasıl değiştirebilirim. 3. o müzik fix i nereye atmalıyım. 4. rompatcher ı nasıl gömebilirim. yeniden flash atıcamda atmadan hallediyim bunları. şimdiden teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar birkaç sorum olacak. 1. kinetik kaydırmayı kaldırmak için hangi yolu izlemeliyim. 2. üstteki batarya şebeke simgelerini nasıl değiştirebilirim. 3. o müzik fix i nereye atmalıyım. 4. rompatcher ı nasıl gömebilirim. yeniden flash atıcamda atmadan hallediyim bunları. şimdiden teşekkürler.
1. Kınatik kaydırma: Rofs2 / private / 10202be9 / 20021192.cre bu dosyayı sil
2. Avkon2: modlar bölümünde çok avkon2 var istediğini at değişimi onayla tamamdır
3. ana başlıkta yeterince açıklama var...
4. rom patcheri 3.1 plus u indir siscontetsla parçala rofs2 at...

mustyaky

mustyaky

Üye

1. Kınatik kaydırma: Rofs2 / private / 10202be9 / 20021192.cre bu dosyayı sil
2. Avkon2: modlar bölümünde çok avkon2 var istediğini at değişimi onayla tamamdır
3. ana başlıkta yeterince açıklama var...
4. rom patcheri 3.1 plus u indir siscontetsla parçala rofs2 at...
teşekkürler. 1 le 4 tamam ama avkon2 yi nereye atıcam ve müzik fix in patchını atacağım patches klasörü nerede rofs2 rof3 felan. kusura bakma fazla bilgim olmadığı için soruyorum yavaş yavaş öğreniyoruz işte :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler. 1 le 4 tamam ama avkon2 yi nereye atıcam ve müzik fix in patchını atacağım patches klasörü nerede rofs2 rof3 felan. kusura bakma fazla bilgim olmadığı için soruyorum yavaş yavaş öğreniyoruz işte :)
dosyayı indir zaten patches klasör olarak geliyo o klasörü depoya atıcaksın...
coreye atıcaksın avkonu

mustyaky

mustyaky

Üye

dosyayı indir zaten patches klasör olarak geliyo o klasörü depoya atıcaksın...
coreye atıcaksın avkonu
çok teşekkürler ilgilendiğin için. inşallah düzgün yapmışımdır bi sorun çıkmaz :)

- - - Eklendi - - -

son bi sorum olacak. acaba müzik çalarda oluşturduğumuz çalma listeleri nereye kaydoluyo? her flaştan sonra çalma listesi oluşturmaktan bıktımda :S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkürler ilgilendiğin için. inşallah düzgün yapmışımdır bi sorun çıkmaz :)

- - - Eklendi - - -

son bi sorum olacak. acaba müzik çalarda oluşturduğumuz çalma listeleri nereye kaydoluyo? her flaştan sonra çalma listesi oluşturmaktan bıktımda :S
bununla ilgili bilgim yok malum flaşh atmaktan tlfnu kuramıyorum :)
rica ederim :)

mustyaky

mustyaky

Üye
tamam sağol. konu açıyım o zman çünkü gerçekten bıktım :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk: listeme ekledim

gokselatar35

Üye
Dostum bildirim ışığını denedim ilk ve çalışmıyor beklemede diyorum menüye giriyorum çalışıyor msj veya çağrıda çalışmıyor. c6-01 black

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bildirim ışığını denedim ilk ve çalışmıyor beklemede diyorum menüye giriyorum çalışıyor msj veya çağrıda çalışmıyor. c6-01 black
hmm tester çalışıyor dedi.. hard format atıp depoyu biçimlendirdinmi eski kırıntılar karıştırıyor belki...

gokselatar35

Üye
Denedim 2 kez flaşladım olmadı aynı hala normalde çalışıyor. Msj veya çağrıda çalışmıyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Denedim 2 kez flaşladım olmadı aynı hala normalde çalışıyor. Msj veya çağrıda çalışmıyor.
mert bi gelsin bakalım ne dicek. tlfn yok elimde ancak bu kadar yardım edebiliyorum kardeşim

edit: bide phoneixle yazılım sıfırlamayı dene

gokselatar35

Üye
Bende denemeye devam ediyorum dostum bakalım ne olacak. Ama eline sağlık güzel olmuş şu bildirimde hallolsa tam olucak. :tşk:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Bende denemeye devam ediyorum dostum bakalım ne olacak. Ama eline sağlık güzel olmuş şu bildirimde hallolsa tam olucak. :tşk:
mert bi tam bilgi versin ona göre bakarız..
teşekkürler güle güle kullan :)

akçatlı

akçatlı

Üye
Dostum şu ana kadar kullandıklarımdan görselliği en iyi olan cfw diyebilirim fakat performansta ufak problemler yaşadım ve son olarak kapatma menüsün den yeniden başlat dedim telefon dead oldu. dead flash attım. Cfw den yeniden başlatı kaldırmak için hangi dosyayı silmeliyim ?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Hakan dün çalıştı ama bugun telefonu kapattım açtım bir daha da çalışmadı. tekrar flash attım ve maalesef çalışmıyor dostum.

Üst Alt