n8 mi n9 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
snakekral2

snakekral2

Üye
    Konu Sahibi
n8 mi n9 mu?
arkadaşlar aylardır araştırıyorum ama bi türlü karar veremedim sizce n8 mi almalıyım n9 mu yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

MaxipmaN

Üye
n8 derim n9 a destek kesildi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu konu daha önce açılmıştı forumda ve karşılaştırma sitelerinde kendinizce artılarını ve eksilerini karşılaştırırsanız daha sağlıklı karar alırsınız.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
n9 tabi ki ..

- - - Eklendi - - -

n9 tabi ki ..

- - - Eklendi - - -

n9 tabi ki ..

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
n8 daha iyi :)

komando04

komando04

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]valla kardeşim bana göre n8 diyorum ama n9unda var üstünlükleri tabi ama n8 daha üstün[/SIZE][/COLOR]

caglar b

caglar b

Üye
n9 tabiki şimdiki aklım olsa linux tabanlı n9 alırdım hem kamera hariç herşeyiyle n8 den daha iyi

codblackops2

codblackops2

Üye
kesinlikle kamera hariç n9 daha iyi .

hımıd

Üye
n8 in desteği biraz daha fazla o yüzden n8 derim fakat önemli bir nokta var ikiside artık eskimeye başladı benim tavsiyem lumia 920 ve 820 yi bir incele

caglar b

caglar b

Üye
nokia istedigi kadar n9 a destek vermesin açık kaynagın gücü n9 u besleyecek. adamlar nitdroid kurup android oyunlarını oynuyor biz daha fp2 derdindeyiz kesinlikle n9 (kamera hariç tabiki)

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
Öncelikle şunu söyleyeyim. N9, Nokia'nın diğer N Serislerinden apayrı birşeydir.(N900,800 gibi modeller hariç) Nokia'nın desteği yok ama özgün geliştirici topluluğu var.(Linux Geliştiricileri) Bunların katkıları olacak elbet.

Herneyse açıkcası kullanamayıp sonra heryerde kötülemeni istemem N9'u. Nokia MeeGo'yu bırakmasaydı genele hitap edebilirdi ama an itibariyle hitap ettiği belli kemikleşmiş bir kullanıcı kitlesi var. Bunlarda Linux'la ve Maemo ilgili belli mesafe katetmiş insanlardır.(İstisnalar kaideyi bozmaz.) Ayrıca bu geliştirilerin yaptığı yazılımlardan vs. yararlanman için Windows'taki gibi bir komut satırında komutlar vs. gireceksin. İndirip birşeye dokunup çalıştırınca iş bitmeyecek. İlerde oda olur ancak henüz değil :) Normal marketteki şeyleri vs. kurarsın ama geliştiricilerin eklentilerini, kernel modlarını vs. bu şekilde ekleyeceksin.Ona göre bilde al. Bazı popüler yazılımlar geliştiriclerin uğraşlarıyla ekleniyor.

Bunu bilde al.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2000119
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bence hiçbiri,daha yeni nesil bir cihaz almanı tavsiye ederim,illa ikisinden biri olacaksa n8 derim

doctorrr

doctorrr

Üye
n9 al ama sonra kullanamadım edemedim yok efendim oyun uygulama yok deme...:)

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
backwater

backwater

Üye
920 al

BYFECI

BYFECI

Üye
[N9]

emreli01

emreli01

Üye
n9 işletim sistemi açısından çok güzel bir tel uygulama ve oyun konusunda galiba sıkıntılı ama ben olsam n9 alırım tabi sadece ikisinin arasında kalmışsam ..

siego and bp

siego and bp

Üye
kardeşim ikisinide alma sakın cihazlar eskidi n8 üretim bandından indirildi n9 telefoncular almıyor destek yok acele etme bekle illa nokia diyorsan lumia 920 bomba gibi geliyor nokia pazar payını geri alıcak bak bu lafımı unutma sakın he dersen nokia şart değil s2 veya s3 e yönlen derim..

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
gayet oratadaki n8 de destek kesildi yani n9 bencede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt