n9 işletim sistemi açısından çok güzel bir tel uygulama ve oyun konusunda galiba sıkıntılı ama ben olsam n9 alırım tabi sadece ikisinin arasında kalmışsam ..

kesinlikle n8 n9 n8 attığım 720p videoları bile oynatmadı
- - - Eklendi - - -
kamera konusunda çok berbart netleme ışığı bile yok videolarda gece noiseler çok fazla hızlı ve kullanımı çok rahat 480p videoları cevirip attım onda bile duraklama yapıyor aldığımda en güncel sürümü kurup denedim bunları hemen geriye verdim ama hala kullanım rahatlığı ve dizaynı beni cezbediyor 2 eli 64 gb black 850 tlye almıştım hala gidip adamdan alsam mı diyorum![]()
Tasarım olarak N9, kamera olarak N8, sistem olarak N9, oyun uygulama olarak N8 daha çok sayabilirim aslında ama bunlar yeterli gibi karar senin benim net bir şey demem doğru olmaz.
aynen.n9 modern combat3ü bile takılmadan oynatıyornitdroid i unuttun sanırım oyun uygulama n8 yazmışsında![]()
giriş seviyesindeki androidlerin donanımını bulunduruyor n9 o haliyle bile gayet iyi...ikisinide alma bence ama illa alıcaksan n9 alıp android kur ne kadar stabil çalıştıramasada![]()
ikisinide alma bence ama illa alıcaksan n9 alıp android kur ne kadar stabil çalıştıramasada![]()
onun yerina galaxy wonder almak daha mantıklı 
bu kafaları değiştirin artık ihtiyacına göre isteyen istediğini alsın n9 kullanan ve zevk alan birisi o dediğin galaxy w ye çöp gözüyle bakar n9 a ne kadar destek kesilmiş olursa olsun linux geliştiricileri için bulunmaz nimetn9 aldıktan sonra android kurmanın manası yokkionun yerina galaxy wonder almak daha mantıklı
![]()