n8 mi n9 mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saruman_me

saruman_me

Üye
Her türlü n9 en azindan tasarimiyla süper cihaz ne kadarda desteği kesilmiş olsada ilk tercih n9 olur..

• Beğen
Tepkiler: sinatt_28

BYFECI

BYFECI

Üye
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Kesinlikle n9. Meegonun keyfini yaşarsin. Nitroid de yuklersin oyun uygulama sikintisi kalmaz.

sek07

Üye
kesinlikle n8 n9 n8 attığım 720p videoları bile oynatmadı :@

- - - Eklendi - - -

kamera konusunda çok berbart netleme ışığı bile yok videolarda gece noiseler çok fazla hızlı ve kullanımı çok rahat 480p videoları cevirip attım onda bile duraklama yapıyor aldığımda en güncel sürümü kurup denedim bunları hemen geriye verdim ama hala kullanım rahatlığı ve dizaynı beni cezbediyor 2 eli 64 gb black 850 tlye almıştım hala gidip adamdan alsam mı diyorum :)

capadent

Üye
kesinlikle n8 n9 n8 attığım 720p videoları bile oynatmadı :@

- - - Eklendi - - -

kamera konusunda çok berbart netleme ışığı bile yok videolarda gece noiseler çok fazla hızlı ve kullanımı çok rahat 480p videoları cevirip attım onda bile duraklama yapıyor aldığımda en güncel sürümü kurup denedim bunları hemen geriye verdim ama hala kullanım rahatlığı ve dizaynı beni cezbediyor 2 eli 64 gb black 850 tlye almıştım hala gidip adamdan alsam mı diyorum :)

kesinlikle n8 n9 n8 attığım 720p videoları bile oynatmadı burda dediğin anlaşılmıyor

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
LUMİA 820yi bekle. Paran varsa Lumia 920.

yesrip2

yesrip2

Üye
megoo işe yaramaz

sek07

Üye
diyorum ki n8 de oynattığım 720p videoları n9 açmadı !

pirenuri

pirenuri

Üye
n9 tabiki özellikle şekli çok cix :)

u_cosar

u_cosar

Üye
bana kalırsa n8 symbianı seviyorum :d:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Tasarım olarak N9, kamera olarak N8, sistem olarak N9, oyun uygulama olarak N8 daha çok sayabilirim aslında ama bunlar yeterli gibi karar senin benim net bir şey demem doğru olmaz.

realplayer2

realplayer2

Üye
bence de bu saatten sonra iki cihaz da alınmaz lumia bakmak lazım.

pirenuri

pirenuri

Üye
Tasarım olarak N9, kamera olarak N8, sistem olarak N9, oyun uygulama olarak N8 daha çok sayabilirim aslında ama bunlar yeterli gibi karar senin benim net bir şey demem doğru olmaz.

nitdroid i unuttun sanırım oyun uygulama n8 yazmışsında ;)

FRAPSDH

Üye
Hız istiyorsan N9 , işlevsellik istiyorsan N8. Bu arada n9 u android kurmak için alacaksanız hiç almayın , meego için için alın.
Çünkü androidler n9 da yeterince stabil çalışmıyor ayrıca şebeke desteği yok.

abandonware

abandonware

Üye
ikiside berbat :zzz:

• Beğen
Tepkiler: enterneoll
enterneoll

enterneoll

Üye
ikisinide alma bence ama illa alıcaksan n9 alıp android kur ne kadar stabil çalıştıramasada :)

doctorrr

doctorrr

Üye
abandonware

abandonware

Üye
ikisinide alma bence ama illa alıcaksan n9 alıp android kur ne kadar stabil çalıştıramasada :)

n9 aldıktan sonra android kurmanın manası yokki :) onun yerina galaxy wonder almak daha mantıklı :)

doctorrr

doctorrr

Üye
n9 aldıktan sonra android kurmanın manası yokki :) onun yerina galaxy wonder almak daha mantıklı :)
bu kafaları değiştirin artık ihtiyacına göre isteyen istediğini alsın n9 kullanan ve zevk alan birisi o dediğin galaxy w ye çöp gözüyle bakar n9 a ne kadar destek kesilmiş olursa olsun linux geliştiricileri için bulunmaz nimet ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt