Galaxy W GT-i8150 Android 4.0.4 EHNDROIX Rom (Resmi Stabil Sürüm - 12.09.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

iskader

iskader

Üye
Arkadaşlar bende s3 paketini yüklediğimde hata aldım. yapacak bişey yok apex le devam.
aynı sorunu yaşayan varmı acaba.

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar bu sürümde eksik olan görüntülü görüşme varmı? kullanıyorum da paylaşım için teşekkürler

kerocan82

Üye
ya arkadaşlar bu romu kullanıyorum ancak apex laucnher kullanmak istemiorum . kaldırdığımda ise menüler çıkmıor . ne yapıcam bu romun orjinal temasını nasıl kullanıcam yapamadım bir türlü yardım lütfen...

Jok3rxl

Üye
Apex'i kaldirmadan önce kullanacağınız launcher'ı yüklemeniz gerek. Ayrıca bu romun orijinal bir teması yok. HTC sense temasıyla Samsung TouchWizz temasıyla yani arayüzüyle telefonu satışa sunuyor. Şuan bunu elde etmenin en kolay yolu da launcher kullanmak. Isterseniz yüklü geleni değiştirebilirsiniz ama Apex'i silmeden mutlaka yeni bir launcher yükleyin.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
geçmiş yorumlardada soruldu samsungun verdiği romdan başkası 3gyi desteklemiyor olmadı olmuyacak

Jok3rxl

Üye
Şu işi gerçekten bırakmak gerek. Arkadaşlar lütfen rom'u yüklemeden önce bütün mesajları okuyun. Hatta diğer rom konularınıda okuyun. CMW işlemlerini iyice araştırın işlemi öyle yapın. Zaten bütün konuyu okuduğunuz olası hatalar hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Bu şekilde de konuda gereksiz kalabalık olmaz ve konu sahibi gerekli konularda açıklamayı daha rahat yapar. Çıkan yenilikler konuya eklendiğinde de arada kaybolmaz. Lütfen bu konuya ilgi gösterelim. İnanın bu şekilde sorularınızın cevabını daha kolay bulursunuz.

kerocan82

Üye
arkadaşlar sygic yükledim açılıor harita fakat bir türlü sinyali bulmamadı. saatllerdir dışarda denedim yok yok. ayarlar sağlam fakat sinyal amıor neden dir gps çalışmıomu bu rom da ?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu titaniım backup u kaldıramıorum nasıl silincek bu ?

JohanGielen

JohanGielen

Üye
geçmiş yorumlardada soruldu samsungun verdiği romdan başkası 3gyi desteklemiyor olmadı olmuyacak

Nasi yani piyasadaki tüm orjinal olmayan romlar görüntülü konuşmayı desteklemiyor mu arti 3G desteklemiyor derken internet de yavaş o zaman

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Nasi yani piyasadaki tüm orjinal olmayan romlar görüntülü konuşmayı desteklemiyor mu arti 3G desteklemiyor derken internet de yavaş o zaman

Bir yanlis anlasilma olmus 3g hatta hsdpa destegi mvcut.Sadece goruntuku gorusme yok.Butin custom romlarda degil sadece acik kaynak kodlari kullanilarak bastan yazilmis romlarda yok goruntulu gorusme.

enginizmir

enginizmir

Üye
REBEL ROMA KIYIP BU ROMU YUKLEYEMIYORUM YAWW :))) Hiç Rebel kullanıp buna geçen oldumu ?? Sizce neden geçmeliyim ... hız desen rebel stabilite rebel şarj 2 kere rebel bir tek gorsellik fazlasıyla ehndroix... :S

JohanGielen

JohanGielen

Üye
Bir yanlis anlasilma olmus 3g hatta hsdpa destegi mvcut.Sadece goruntuku gorusme yok.Butin custom romlarda degil sadece acik kaynak kodlari kullanilarak bastan yazilmis romlarda yok goruntulu gorusme.

Açık kaynaklı kod ile yazılıp yazilmadigini nasıl anlarız paylaşan kişi bunu açıklar mi misal cm9 açık kaynaklı tesekkurler

kerocan82

Üye
arkadaşlar ben bu sürümü denedim daha sonra orjinal roma dönüş yaptım fakat root yapamıorum cwm modda root çalışmıor yardım lütfen

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben bu sürümü denedim daha sonra orjinal roma dönüş yaptım fakat root yapamıorum cwm modda root çalışmıor yardım lütfen

Yapmanız gereken tek şey cwm recovery girdikten sonra root dosyasını yükleme için seçmek.xda forumunda stock recovery kullanılması gerektiğinden bahsedilmiş.Stock recovery dönüp deneyin.

- - - Eklendi - - -

Açık kaynaklı kod ile yazılıp yazilmadigini nasıl anlarız paylaşan kişi bunu açıklar mi misal cm9 açık kaynaklı tesekkurler

Galaxy w için bütün ics romları açık kaynak kod projesidir.Yani google kaynağından kodlanmıştır.AOKP CyanogenMod MUIU REMICS BioHazard EhndroiX bunların hepsi galaxy w için zaten cm9 tabanıyla hazırlanmışlardır ve hepsi her telefon için google ın yayınladığı android kaynak kodlarından yararlanılarak hazırlanmışlardır.

- - - Eklendi - - -

REBEL ROMA KIYIP BU ROMU YUKLEYEMIYORUM YAWW :))) Hiç Rebel kullanıp buna geçen oldumu ?? Sizce neden geçmeliyim ... hız desen rebel stabilite rebel şarj 2 kere rebel bir tek gorsellik fazlasıyla ehndroix... :S

Bu sizin görüşünüz ve deneyimleriniz.Bilmiyorum ama forumdaki rebelrom konusu bana hiç çekici gelmiyor daha konu güncel bile değil güncel indirme linkini deneyin yeni sürümleride mevcut.Ayrıca birçok kişi oyunlar konusunda yetersiz kaldığını söylüyor.Kendim denemediğim için bir yorum yapamayacağım.Verdiğim linkten güncellemeleri edinebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: enginizmir
enginizmir

enginizmir

Üye
@sadikbircan
Rebel rom için verdiginiz link ve cevabnz için tşkr ederm. Orda final sürümü falan yazıyor ama bizim i8150 için uyumlumudur belirtilmemiş sanırım en son 3.06 milestone 2 bizim için ... bu arada oyunlar için performansına bişi diyemeyecegim bende oyunlar için iddialı oldugunu düşünmüyorum ve çok ilginç genel anlamda rom hızlı oyunlarda kasıyor..ehndroix genel olarak yavasken oyunlarda daha iyiydi bu nasıl iştir ve bu insanlar neyi kullanacklarını hep şaşırtıyolar... bu 4.1 çıkar ve ram sorunumuz kalkar umarımmm :((

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
@sadikbircanRebel rom için verdiginiz link ve cevabnz için tşkr ederm. Orda final sürümü falan yazıyor ama bizim i8150 için uyumlumudur belirtilmemiş sanırım en son 3.06 milestone 2 bizim için ... bu arada oyunlar için performansına bişi diyemeyecegim bende oyunlar için iddialı oldugunu düşünmüyorum ve çok ilginç genel anlamda rom hızlı oyunlarda kasıyor..ehndroix genel olarak yavasken oyunlarda daha iyiydi bu nasıl iştir ve bu insanlar neyi kullanacklarını hep şaşırtıyolar... bu 4.1 çıkar ve ram sorunumuz kalkar umarımmm :((

4.1 konusunda bir iki haftadır herhangibir haber yok ancak en geç kurban bayramına doğru hazır olacağını düşünüyorum.Orada Galaxy W Beta2 3.0.7 var son sürüm olarak yanında galaxy w yazanlar bizim telefon için olanlar.

enginizmir

enginizmir

Üye
peki ben ehndroix için siz hangi kerneli onerirsiniz.. ben telefonu aldgmdan beri hiç kernel yüklemedm .. :S
i8150XXLB4 ana bant sürümü yazıyor sizce değişmem gereklimidir ?

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
peki ben ehndroix için siz hangi kerneli onerirsiniz.. ben telefonu aldgmdan beri hiç kernel yüklemedm .. :S
i8150XXLB4 ana bant sürümü yazıyor sizce değişmem gereklimidir ?

Bunu değiştirmeniz gerekmiyor bu önemli değil.Kernel olarak xda forumunda forfivo isimli üynin çalışmasını deneyebilirsiniz.Stabil sürüm olarak v1 yüksek performasn içinse v2.2 sürümünü deneyebilirsiniz.OC destekli kerneldir.Performans ayarlarından işlemci hızını 1.8 yapabilirsiniz bu kernel ile.

enginizmir

enginizmir

Üye
1.4 işlemcide biraz telefonla ugrasıyorum acayip ısınıyor gerçekten 1.8 de problem yasamayacagımı bilsem tabikide 1.8 olsun isterdım.. sürekli 1.8 de kullanan varmıdır ki belki kışın soğukta kullanılabilir .. :) ayrıca v1 kerneli bana ne gibi avantaj sunar orjinalinden neden ona geçeyim .. gece gece yoruyorum sizi ama ne kadar arastrsamda hep yarım kalıyor bu sorular cvp bulmuyor... deneyip tecrübesini anlatması kişinin bnm için daha onemli

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
1.4 işlemcide biraz telefonla ugrasıyorum acayip ısınıyor gerçekten 1.8 de problem yasamayacagımı bilsem tabikide 1.8 olsun isterdım.. sürekli 1.8 de kullanan varmıdır ki belki kışın soğukta kullanılabilir .. :) ayrıca v1 kerneli bana ne gibi avantaj sunar orjinalinden neden ona geçeyim .. gece gece yoruyorum sizi ama ne kadar arastrsamda hep yarım kalıyor bu sorular cvp bulmuyor... deneyip tecrübesini anlatması kişinin bnm için daha onemli

Birçok farklı governer içeriyor.Orjinal arco68 tarafından hazırlanan kernel sadece stock romdaki gibi ondemand powersave interactive vs. governerlarını içeriyor.Zram ram sıkıştırma özelliği aktif yani çalışıyor. sayfasını inceleyebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Birde ben işlemciyi sürekli 1.8 olarak kullanıyorum odemand governer ile ve telefon stock romdaki kadar bile ısınmıyor.Oyun oynarken fln 1.8 olması kendini hissettiriyor.

enginizmir

enginizmir

Üye
ve ben hiç bişi anlamadm :D
sanırım işlemci modlarından yada voltaj derecelernden bahsediyorsun.. aslında ben stock kernelde de powersave falan her ne varsa elleyp degistirmedm çekindim.. hangisi ne işe yarar pek anlamıyorum..link teki site de ingilizce ...ve benm ingilzcemde eskisi kadar iyi degil malesef :S

Üst Alt