Galaxy W GT-i8150 Android 4.0.4 EHNDROIX Rom (Resmi Stabil Sürüm - 12.09.2012)

Sponsorlu Bağlantılar

loley00

Üye
Tb ile uygulamalri nasil kaldiriyoruz

t_gun

Üye

furuko1231

Üye
yeni sürüm çıkmış beyler

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
Ehnroix'in mi?
evet evet Gördüm

Bu arada şu UV olayını bi anlatabilir misiniz??

UV nin açılımı undervolt yani türkçesi düşük voltaj demek.CPU çalışma voltajını azaltarak daha az enerji harcaması sağlanıyor.Ancak performansım düşer mi diye korkmayın.Performans düşürücü bir etkisi olmuyor.

- - - Eklendi - - -

yeni sürüm çıkmış beyler

Yeni sürüm saat 2.30 civarında eklendi xdaya ama ancak şimdi fırsatım olabildi.Yeni sürümü konuya ekledim :)

enginizmir

enginizmir

Üye
facebook beyaz sayfa sorunu giderilmeden sanırım ehndroix yenıden kullanmam ... ayrıca bende bile titanium backup bedava apk sürümü varken neden demosunu koyarlarki..ben bazı uygulamaları kaldırmaktansa dondurmayı tercih ediyorum..bazı uygulamalar gerektigi zaman açıp kapatyrm.. maps veya antutu gibi.. ehndroixle gelen tb uygulamasını kaldırmakta ayrı bir dert yenisini kurmakta tam yarım sa ugrasmstım..
şimdi yeni versiyonu çıkmıs facebookta bir düzelme olmusmu arkadaslar.. sizde durum nedir ? herhangi bir sorunla karsılastınızmı _

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
facebook beyaz sayfa sorunu giderilmeden sanırım ehndroix yenıden kullanmam ... ayrıca bende bile titanium backup bedava apk sürümü varken neden demosunu koyarlarki..ben bazı uygulamaları kaldırmaktansa dondurmayı tercih ediyorum..bazı uygulamalar gerektigi zaman açıp kapatyrm.. maps veya antutu gibi.. ehndroixle gelen tb uygulamasını kaldırmakta ayrı bir dert yenisini kurmakta tam yarım sa ugrasmstım..
şimdi yeni versiyonu çıkmıs facebookta bir düzelme olmusmu arkadaslar.. sizde durum nedir ? herhangi bir sorunla karsılastınızmı _

Aslında facebook beyaz ekran sorunu kronik bir ics problemi.Uygulamayı kapatıp tekrar açtığınızda düzeliyor.Ancak kapatmaktan kastım sadece uygulamadan ayrılmak değil geri tuşuna basılı tutarak uygulamanın tamamen kapanmasıdır.

ledayi2000

ledayi2000

Üye
rom'a yeni bişeyler katmaktansa çıkarsalar gereksiz appları daha iyi olur şarj dayanmıyorki demi

enginizmir

enginizmir

Üye
Güncel halini kullanmadan yorum yapmak istemem ama sanırım bi kaç güne bu yenısınıde denerim... bu rom işi çok tuhaf haftadan bi kaç günü rom değiştiriyoz iyi ce saçmalıyoz hayırlısı bakalm :) rebel rom şuan en ideali sanırım kullanmaya dewam edeceğim ..birazcık üstüne düşseler rebelin daha mukemmel olabilir mesela yarı ıngılızce yarı turkçe sanki çin malı telefon :))

kerocan82

Üye
yaw arkadaşlar bu ne ya. dün bir önceki romu yükledim şimdi gene güncel stabil rom çıkmış. ee ne yapıcam onu mu kuracam. zaten öbürünün programlarını ayarılarını yapmam 1 günü buldu telefon yeni kendine geldi şimdi bunu yüklücek miyim. sizce nasıl arada fark varmı varsa kuralım

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu romda sygic aura 3d programı düzgün çalışmıor herşeyi yükledim ama harita açılmıor bir türlü takılıor hep. benim en çok kullandığım program oydu çok gerekli bana lütfen yardım edin yoksa eski roma dönmek zorunda kalıcam yardıımmm

sany1997

Üye
selam arkadaşlar ben eski roma dönmek isterken yalnışlıkla advanced rebot recovery ye bastım şimdi zip dosyasını görmüyor bir sürü secenek cıkıyor yardım edin lütfen şimdiden teşekürler

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaşlar bu ne ya. dün bir önceki romu yükledim şimdi gene güncel stabil rom çıkmış. ee ne yapıcam onu mu kuracam. zaten öbürünün programlarını ayarılarını yapmam 1 günü buldu telefon yeni kendine geldi şimdi bunu yüklücek miyim. sizce nasıl arada fark varmı varsa kuralım

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bu romda sygic aura 3d programı düzgün çalışmıor herşeyi yükledim ama harita açılmıor bir türlü takılıor hep. benim en çok kullandığım program oydu çok gerekli bana lütfen yardım edin yoksa eski roma dönmek zorunda kalıcam yardıımmm

Eski ehndroix romundan geçerken hiçbir wipe yada format işlemi yapmadan direk yükleyin yeterli.Bu arada ehndroix ilk sürüm bu yana stabil sadece konu başlığına yazma gereği duymamıştım.Sygic aura 3d için bir çözümüm yok farklı bir navigasyon kullanmayı yada sygic in farklı ibr sürümünü deneyin.

- - - Eklendi - - -

selam arkadaşlar ben eski roma dönmek isterken yalnışlıkla advanced rebot recovery ye bastım şimdi zip dosyasını görmüyor bir sürü secenek cıkıyor yardım edin lütfen şimdiden teşekürler

adresinden cwm indirin.zip dosyasını açın içindeki img dosyasını sdcard ana dizinine atın.Daha sonra terminal emulator isimli programı başlatın.Rom üzerinde kurulu geliyor.Eğer kaldırdıysanız google play marketten ücretsiz indirebilirsiniz.Daha sonra program ekranına sırasıyla şu satırları yazın ve ardından enter tuşuna basın.

adb shell
$su
#dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p13

sany1997

Üye
ben bu konu da yeniyim programı indirdim ama gerisini anlamadım lütfen daha detaylı anlatırsanız bu arada dostum ben romu silmiştim şu an yeniside yok yani

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
ben bu konu da yeniyim programı indirdim ama gerisini anlamadım lütfen daha detaylı anlatırsanız

Bunun daha detaylısı olmaz zip dosyasını indiricen içindeki recovery.img yi telefon hfızasına kopyalıcayacaksın.Sonra telefonda terminal emülatorü programı var onu açıp verdiğim satıları yazıcaksın.

sany1997

Üye
şu anda telefon açılmıyor ve nasıl bu terminal emulatorunu nasıl yazacam bunu anlatırsan sevinirim

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
şu anda telefon açılmıyor ve nasıl bu terminal emulatorunu nasıl yazacam bunu anlatırsan sevinirim

Telefon açılmıyor mu? Daha önceden telefonun açılmadığını söylemediğiniz için bu yöntemin işe yarayacağını düşündüm.Şu anda download modu açabiliyorsanız odinle cwm flashlamayı deneyin.Eğer sadece recovery mode açılıyorsa romun adını update.zip olarak değiştirin ve apply update.zip seçeneği ile yüklemeyi deneyin.

sany1997

Üye
dolnald modunda açmıyor recovery modunda açıyor ve zip pin adını deyiştirdim update olarak yine olmadı şöyle bi yazı çıkıyor NO SUCH FİLE OR DİRECTORY İNSTALLATİON ABORTED

sadikbircan

Üye
    Konu Sahibi
dolnald modunda açmıyor recovery modunda açıyor ve zip pin adını deyiştirdim update olarak yine olmadı şöyle bi yazı çıkıyor NO SUCH FİLE OR DİRECTORY İNSTALLATİON ABORTED

Stock recovery kullanarak yapabileceğiniz şeyler oldukça sınırlı.Bu konuda size yardımcı olamayacağım.

sany1997

Üye
bana yarsım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar lütfen bi el atın şu işi bi halledelim

berkayaslan97

Üye
OC/UV kernel sadece ICS için mi?

bana yarsım edebilecek kimse yokmu arkadaşlar lütfen bi el atın şu işi bi halledelim

Bataryayı çıkarıp 10 Dk bekleyip sonra download modunu dene ben biraz önce öyle yaptım benimde açmadı. Kapatıp açınca güncelledim CWM yi

Üst Alt