geçmiş yorumlardada soruldu samsungun verdiği romdan başkası 3gyi desteklemiyor olmadı olmuyacak
Nasi yani piyasadaki tüm orjinal olmayan romlar görüntülü konuşmayı desteklemiyor mu arti 3G desteklemiyor derken internet de yavaş o zaman
Bir yanlis anlasilma olmus 3g hatta hsdpa destegi mvcut.Sadece goruntuku gorusme yok.Butin custom romlarda degil sadece acik kaynak kodlari kullanilarak bastan yazilmis romlarda yok goruntulu gorusme.
arkadaşlar ben bu sürümü denedim daha sonra orjinal roma dönüş yaptım fakat root yapamıorum cwm modda root çalışmıor yardım lütfen
Açık kaynaklı kod ile yazılıp yazilmadigini nasıl anlarız paylaşan kişi bunu açıklar mi misal cm9 açık kaynaklı tesekkurler
REBEL ROMA KIYIP BU ROMU YUKLEYEMIYORUM YAWW)) Hiç Rebel kullanıp buna geçen oldumu ?? Sizce neden geçmeliyim ... hız desen rebel stabilite rebel şarj 2 kere rebel bir tek gorsellik fazlasıyla ehndroix... :S
(@sadikbircanRebel rom için verdiginiz link ve cevabnz için tşkr ederm. Orda final sürümü falan yazıyor ama bizim i8150 için uyumlumudur belirtilmemiş sanırım en son 3.06 milestone 2 bizim için ... bu arada oyunlar için performansına bişi diyemeyecegim bende oyunlar için iddialı oldugunu düşünmüyorum ve çok ilginç genel anlamda rom hızlı oyunlarda kasıyor..ehndroix genel olarak yavasken oyunlarda daha iyiydi bu nasıl iştir ve bu insanlar neyi kullanacklarını hep şaşırtıyolar... bu 4.1 çıkar ve ram sorunumuz kalkar umarımmm(
peki ben ehndroix için siz hangi kerneli onerirsiniz.. ben telefonu aldgmdan beri hiç kernel yüklemedm .. :S
i8150XXLB4 ana bant sürümü yazıyor sizce değişmem gereklimidir ?
ayrıca v1 kerneli bana ne gibi avantaj sunar orjinalinden neden ona geçeyim .. gece gece yoruyorum sizi ama ne kadar arastrsamda hep yarım kalıyor bu sorular cvp bulmuyor... deneyip tecrübesini anlatması kişinin bnm için daha onemli1.4 işlemcide biraz telefonla ugrasıyorum acayip ısınıyor gerçekten 1.8 de problem yasamayacagımı bilsem tabikide 1.8 olsun isterdım.. sürekli 1.8 de kullanan varmıdır ki belki kışın soğukta kullanılabilir ..ayrıca v1 kerneli bana ne gibi avantaj sunar orjinalinden neden ona geçeyim .. gece gece yoruyorum sizi ama ne kadar arastrsamda hep yarım kalıyor bu sorular cvp bulmuyor... deneyip tecrübesini anlatması kişinin bnm için daha onemli