İphone 5 Tanıtıldı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 Tanıtıldı!!
iphone 5 ayrıntılı bilgi için :

ben 4s in yanında 5 in sadece
işlemci
ve ram artışı dışında fark göremedim birazda
ekran
büyümüş okadar yani
havada
5 takla atıp cebime tekrar giremiyor
:)
abartı tabi bunu mu bekliyorduk
adamlar yapmış işte İphone 5 son
teknoloji
son damlası bukadar her bişeyi koyup napıcaklar bunun iphone 6 sı 7 si var dimi.
şaka bir yana bence 4s ler gayet bizi idare edicek gibi hızı gayet yeterli 3d haritalar ve ios 6 ile beraberinde gelicek zaten iphone 5 ler bence fazla
satış
patlaması yapmaz diye düşünüyorum...

ahmetc503

katılıyorum şu an alcak olsam gene 4s i alırım

• Beğen
Tepkiler: evroo
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Lightning kabloyu bir özellikmiş gibi....
yine panorama özelliğini yenilikmiş gibi....anlatmak insanlarla bana göre alay etmektir...
işlemci ve ekran boyutunu değiştirip...yazılama bir kaç özellik getirmek ile devrim yapacak olmamış...

15097

15097

Üye
Kamera özelliklerini diğer iPhone'larda olmadığı için beğendim.Tasarımını da beğendim.Boyutunu da beğendim.iOS 6 güzele benziyor zaten :eller: Yüz tanıma özelliği falan iyi özellikler.Zaten evroo arkadaşımızın da dediği gibi bir sürü özellikleri bir anda getirip de ne olacak? Getirse de fena olmazdı hani ama bence yeterli bu özellikler.

• Beğen
symbianbelle

symbianbelle

Üye
sadece görüntü...zengin oyuncağı....

• Beğen
symbianbelle

symbianbelle

Üye

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9 ve NUD
passangerr

passangerr

Üye
İyice nokia zihniyetine dönmeye başlacı apple üreticileride. Arka cam kapagı alümunyum kapakla değiştirip inceldi telefon hafifledi de diyorlar. 4 ay önce bir arkadaşım alümunyum kapakla değiştirmişti 4s inin arka kapağını meğer bizden çok önce iphone 5 e geçmiş de haberimiz yokmuş :D

• Beğen
yeauw

yeauw

Üye
İyice nokia zihniyetine dönmeye başlacı apple üreticileride. Arka cam kapagı alümunyum kapakla değiştirip inceldi telefon hafifledi de diyorlar. 4 ay önce bir arkadaşım alümunyum kapakla değiştirmişti 4s inin arka kapağını meğer bizden çok önce iphone 5 e geçmiş de haberimiz yokmuş :D
ıphone 5 bizden önce arkadaşınamı gelmiş demek :PP

evroo

evroo

Üye
    Konu Sahibi
1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
arkadaş ne iphone muş be sitede 8848 tane yeni iphone konusu var :hmmm illallah geldi artıkk :D

• Beğen
Tepkiler: tguzel7 ve 35 TC 1923
15097

15097

Üye
Yalnız ellere orantılı büyütüyorlar iphone u ,adamların yanlış yaptığı bişey yok. Şimdiki nesil gençlik epey irileşti.:aha:
O kadarını da düşünsünler artık :ah :aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt