Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ovi Maps Racing Hata Alıyorum.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
osmanmert99
Üye
Konu Sahibi
Ovi Maps Racing Hata Alıyorum.
Arkadaşlar bağlantı hatası alıyorum ne yapayım?
anılbaran
Üye
Cihazı açıp kapamayı deneyin.Olmazsa oyunu kaldırıp tekrar yüklemeyi deneyin başka da aklıma gelmiyor
osmanmert99
Üye
Konu Sahibi
en güncel sürümü ne
anılbaran
Üye
bilmiyorum siz deki ne
osmanmert99
Üye
Konu Sahibi
bndeki v1.00 galiba yeni sürüm çıktı ondan.
sinanorta
Üye
Ben de dün yükledim fakat ben de bağlantı hatası alıyorum.
Kaishakunin
Üye
ben o oyunu defalarca kez yükledim ama bende de ayni sorun var
Saol şimdi mobilim pc ye geçince indirip denicem kardeş inş çalışır..
sinanorta
Üye
Herhalde telefonum da bir sorun var. Bunda da "no connection" yazısı çıktı.
osmanmert99
Üye
Konu Sahibi
Bendede no network yazısı çıktı Atacan kardeş sen nasıl online oynuyorsun aşamalı olarak yazar mısın?
Atacan-
Üye
Kaldırdım kardeş ben sevmem araba yarış oyunlarını sevmem derken telefonda.
Bilmem online bölümüne sol tarafa girdim oynadım.
Bağlantı ayarları varsa siz girip paketlemi wi-fi mi tercih yapılıyorsa bi deneyin isterseniz.Yahutta server da kimse olmadığından bağlanamamış olabilirsiniz.
osmanmert99
Üye
Konu Sahibi
Bağlantı ayrlarıda yok bi oynayamadım şu oyunu o kadar heves etmiştim adam akıllı yarış oyunu yokki NFS Shift desen kasıyor,Asphalt 6 danda zevk alınmıyor şöyle belledeki gibi yarış oyunları olsa ben şu anda yarış oyunu olarak BFS Hot Pursuit i oynuyorum en iyisi o.
Bağlantı ayrlarıda yok bi oynayamadım şu oyunu o kadar heves etmiştim adam akıllı yarış oyunu yokki NFS Shift desen kasıyor,Asphalt 6 danda zevk alınmıyor şöyle belledeki gibi yarış oyunları olsa ben şu anda yarış oyunu olarak BFS Hot Pursuit i oynuyorum en iyisi o.