marketplace resmi olarak windowsphone store oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
marketplace resmi olarak windowsphone store oldu

bir süre önce almanya merkezli metro firmasının isim hakkı konusunda microsofttan tazminat isteme söylentileri çıkınca arayüzün isminin degişecegi ve arayüz ismiyle birlikte market isminin de degişecegi söyleniyordu.arayüz için modern ui ismi önplana cıkartılırken market için windowsphone store adı geçiyodu ve artık resmi olarak marketin ismi windowsphone store olarak degişti

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

otostopçu

otostopçu

Üye
güzel olmamış bence. Herkez aynı store lafı mp iyiydi

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
E şimdi ismin değişmesi için güncellememi gelecek?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hangisi abi gelecek olan :D heyecan yaptırdın şimdi bana :aha:

wp7.8 gelicek ya veya ufak bir guncellemeyle iki dakikada degişir. Bu kadar heyecan iyi degil soyluyeyim. Şu anda ulke ulke degişiyor bize ne zaman sira gelir bilmem.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye

wp7.8 gelicek ya veya ufak bir guncellemeyle iki dakikada degişir. Bu kadar heyecan iyi degil soyluyeyim. Şu anda ulke ulke degişiyor bize ne zaman sira gelir bilmem.

meşhur olan tabirle BURASI TÜRKİYE en son gelir kesin :( 7.8 navi ye düşse ülkesi farketmez anında flash ı basarım valla :naughty:

serhat5415

Üye
wp 7.8 güncellemesi kasım aralık gibi zune için konuşuyorum bu isim güncellemesinin çok zaman alacağın sanmıyorum. windows bekletmeyi seviyor kullanıcılarda bekliyor windowsun bu huyuda çıldırtıyor beni

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
o kadar uzatmaya ne gerek var kısaca Winstore iyi olurdu.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Hayırlısı olsun:bud:

15097

15097

Üye
Haber daha önce paylaşıldı :utan

badmus

badmus

Üye
Android market => Play Store

Marketplace => Windowsphone Store

Marketplace ismi daha cok yakisiyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...