Yeni Aldım --->> Galaxy Ace

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ane989898

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Aldım --->> Galaxy Ace
Merhaba arkadaşlar ilk önce selamlar. Ben 10 gun once bir Ace aldım (5830i) . Ama ne yükleyeceğimi ne yapacağımı tam olarak bilmiyorum . oyun taleplerinizi program rom root taleplerinizi bekliyorum ve rep atılıyorsa değerlendiririm... :D Rom yüklemelimiyim root yapmalımıyım veya Iphone da jailbreak bizdede varmı :D cewap verirseniz minnettar kalırım arkadslar saygılarr :D

Pianist07

Pianist07

Üye
Rom'u bilemem ama kesinlikle, kesinlikle root yapmalısın :) Sonra beğendiğin oyunları, uygulamaları Play Store'dan indireceksin. Eğer ücretli bir uygulama bulmak istiyorsan google'a uygulamanın adını yazıp sonuna .apk yazacaksın. Lucky Patcher (root gerektirir) programını indireceksin ve onun sayesinde oyunlardaki/uygulamalardaki reklamları ve lisans kontrollerini kapatacaksın. Keyfine bakacaksın. Raad olacaksın. Mutlu olacaksın... :)

mancukya

Üye
Malesef Ace ile cok iyi oyun falan oyniyamazsin onu bastan söyleyim

Pianist07

Pianist07

Üye
Malesef Ace ile cok iyi oyun falan oyniyamazsin onu bastan söyleyim

Sevdiğin oyun türüne bağlı. Açıkçası ben 3 boyutlu oyunları telefonda oynamayı pek sevmediğim için Ace almak gerçekten uygundu. İhtiyacın olmayan bir özellik için fazla para vermek de cahilliktir. Ace'te diğer oyunları da rahat bir şekilde oynarsın.

-Emre

-Emre

Üye
androidde jail break yok sadece root war ama yaparsan garanti gider. aslinda pek takmiyo garantidekilerde rootu ama isi garantiye almak lazim :)

cix_can-61

Üye
orjinal root bulabilirsen problem olmaz. Garanti gitmez ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...