Site İçi Tartışmalar ve Bazı Sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
Site İçi Tartışmalar ve Bazı Sorunlar
Herkeze merhaba...

Site içinde yaşanan bazı tadsız olaylar oldugu için bazı konulara deyinmek istiyorum..

Herkezin bildigi gibi Maxicep.com büyük bir site we paylaşımın çok oldugu site...

Çıkan bazı tartışmalar kavgalarda gereken önemleri almaya çalışsakta üyelerimiz bize yardımcı olmadıgını görmek Bir yönetici olarak çok üzüyor beni..

Bazı lafları alttan alsakta yine ister istemez tartışmalar çıkıyor...Anlaşamadıgınız konularda bilgi almak için pm atmak yerine dostça yaklaşmak yerine ancak birbirimizle yaptıgımız laf dalaşmaları,üyeleri bilinçsizce ezme,dalga geçip takılmalar vs gibi şeyler yapıyoruz...ve bunu karşı tarafın nasıl karşılıyacagını bilmiyoruz tabi herşeye hazırız ya ondandır...düşüncelerimizi torbalamıyoruz ki...Yönetim olarak birilerini banlamak bizim hoşça yaptıgımız birşey degil buna sebep olan üyelerimizin bize verdigi sonuçtur bu...

Sitemiz içerisindeki tadsız olayları lütfen gülerek ve anlayışla karşılayarak alttan alma gibi bir tavırla geçiştirmek bizim büyüklügümüzdür herzaman...Ltfen arkadaşlar birbimizi üzmeyelim..Varsa sorununuz O konudan sorumlu yöneticiye pm atarak danışın bunlar zor birşey degil....Şahsi bir tadsız söze karşılık pm atarak anlaşabilirsiniz...

Sitemizde anlaması kolay kurallar var:) Bu kurallar çerçevesinde gidersek sorunların yavaşca kalkcagına inanıyorum:)

Bunu anlayışla karşılamanızı temmenni ediyorum....

Diger bir konu bayan üyeler...

Son zamanlarda çok rastladıgım Bayan üyelere karşı bir kaç tadsız takılmalar hiç hoşnut duymadıgım bir şey...Sonuçta karşımızdaki Bir bayan oldugunu unutmadan mesajımızı yazmalıyız...Onların açtıgı konulara saygı duyarak cvp vermeliyiz...Size saçma gelen bir konu açtı diye Onu ezmeye hakkınız yok...Bayan üyelerimiz sitemize renk katan üyelerimizdir :) Dostça karşılamamız lazım....Benim Kız kardeşimde aktif ve paylaşımcı üyeler arasında...Belki tartıştıgın kişi bir yöneticinin yada bir başka üyenin kız arkadaşı veya kardeşi olabilir..:)

Buna karşılık bayan üyelerinde konulara ve arkadaşlıklara dostça karşılayıp düzgün bir düzeyde cvp vermesini isteriz..Açtıgı konuları ve verdigi cevaplara dikkat ederek bilinçli birşekilde açması onlar içinde daha iyi olur..
İ

nş. sözlerim yanlış bir konuya çekilmez...:) Anlayışla Karşılamanız Temmenni ediyorum...

Saygılarımla ouSahin..

elmyra

Üye
Canımsın sen benim yaaaaa:P:P:P:P:P

Ozan

Ozan

Admin
Kısaca sorunlar halledilir sorunu yaratanlarla görüşülür ama mevcut üyelerden istedigimiz, kurallara uygun davranması her zaman için.

Forum kurallarının da geneli kısaca
Edepli, saygılı, hoş davranışlarda bulunmak

Bunlar aynı zamanda gerçek hayatın kurallarından birkaçıdır.

prince of hell

prince of hell

Üye
zaten prensesime laf edenle bizzat ilgilenirim :) ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Bu prensesim, canım, cicim olaylarını bıraksak artık forumda daha iyi olacağı kanısındayım. Kim kimin kankasıysa özelinden yazsın yazacakları herkes msn diye bir şey kullanıyor. Forum içinde bu tarz mesajlar yazılmasını tasvip etmiyorum.

Kimse kimseyi korumak durumunda değildir. Koruyacak kişiler varsa onlarda biz yöneticilerdir. Lütfen üzerinizde olmayan kendi yarattığınız gömleği çıkartınız.

Sorun varsa yöneticiler bellidir. Belirtirsiniz kurallar dahilinde şikayetinizi iletirsiniz gerekeni yaparız. Ayrıca bayan üye erkek üye ayrımına karşıyım kesinlikle bunu da belirteyim. Üye üyedir bunun bayanı erkeği olmaz. Ben karşımdakini üye olarak görüp cevap yazıyorum bayan diye kendini kasmak veya erkek diye kaba davranmak gibi saçma ayrım yapan arkadaşlar var.
Eğer kuralları gerçekten iyi idrak ettiyseniz zaten bu ayrımı yapmadan herkese aynı davranırsınız.

Son kez de belirteceğim gibi kimse kimseyi korumaya kalkmasın veya bu görevi üzerine vazife bilmesin.

İyi akşamlar...

elmyra

Üye
Bu prensesim, canım, cicim olaylarını bıraksak artık forumda daha iyi olacağı kanısındayım. Kim kimin kankasıysa özelinden yazsın yazacakları herkes msn diye bir şey kullanıyor. Forum içinde bu tarz mesajlar yazılmasını tasvip etmiyorum.

Kimse kimseyi korumak durumunda değildir. Koruyacak kişiler varsa onlarda biz yöneticilerdir. Lütfen üzerinizde olmayan kendi yarattığınız gömleği çıkartınız.

Sorun varsa yöneticiler bellidir. Belirtirsiniz kurallar dahilinde şikayetinizi iletirsiniz gerekeni yaparız. Ayrıca bayan üye erkek üye ayrımına karşıyım kesinlikle bunu da belirteyim. Üye üyedir bunun bayanı erkeği olmaz. Ben karşımdakini üye olarak görüp cevap yazıyorum bayan diye kendini kasmak veya erkek diye kaba davranmak gibi saçma ayrım yapan arkadaşlar var.
Eğer kuralları gerçekten iyi idrak ettiyseniz zaten bu ayrımı yapmadan herkese aynı davranırsınız.

Son kez de belirteceğim gibi kimse kimseyi korumaya kalkmasın veya bu görevi üzerine vazife bilmesin.

İyi akşamlar...

Negative ve sen bu kadar katı olmak zorundamısınız :utan:utan:utan:utan:utan:utan

dreamboys69

dreamboys69

Üye
site yönetmek göründügü gibi basit ve kolay degil.ve negative'nin davranışı normal.zaten öyle davranması gerek.yoksa site nasıl bu hale gelir ve gelişir...

Ozan

Ozan

Admin
Negative ve sen bu kadar katı olmak zorundamısınız :utan:utan:utan:utan:utan:utan
Katı diyemeyiz sadece ciddi olan herkesin doğal bir davranışıdır.

Ciddi olmayan yorumlar ve konusmalar arasında, bizim mesajlarımızı görünce sırıtıyor tabiki doğal olarak.

Siteye sevgimizi, verdigimiz değeri illa sözlerle belirtmiyoruz, kalpten seviyoruz ve önemsiyoruz davranıslarımızı da ona göre yapıyoruz, katı yada ciddi olmak için bir çabam yok kendi adıma. Normalde esprili ve şakacı biriyimdir bilenler vardır forumda da.

elmyra

Üye
Katı diyemeyiz sadece ciddi olan herkesin doğal bir davranışıdır.

Ciddi olmayan yorumlar ve konusmalar arasında, bizim mesajlarımızı görünce sırıtıyor tabiki doğal olarak.

Siteye sevgimizi, verdigimiz değeri illa sözlerle belirtmiyoruz, kalpten seviyoruz ve önemsiyoruz davranıslarımızı da ona göre yapıyoruz, katı yada ciddi olmak için bir çabam yok kendi adıma. Normalde esprili ve şakacı biriyimdir bilenler vardır forumda da.

simdi bu ne demek oluyor hadi kendi adıma söyleyim peki ben ciddiyetsizmiyim:(:(:(:(:(:(:(

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi

İyi akşamlar...

katılıyorum:) gerçekten güzel ve ciddi sölemişsin

Ozan

Ozan

Admin
Biz konumumuz gereği birazda ciddi olmamız gerekiyor kendi kişiligimizin yanında, kendinizle mukayese etmeyin yani.

Ben de oyun kafe yada gereksiz mesajlara , mesaj atıyorum ciddiyet bunla ölçülmez ayrıca yanlıs anlamayın

elmyra

Üye
:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla:agla

Quattro

Quattro

Üye
Zaten sitede problem çıkaranların profili aşağı yukarı belli gibi oyüzden kimseye müsamma göstermeden her üyeye eşit şekilde davranmak zorundayız ve böyle davranıyoruzda zaten. Msj sayısına, aktifliğine vb. bakarak kimseye ayrıcalık tanımak zorundada değiliz kimse bu konuda yanılgıya düşmesin.

elmyra

Üye
wallaaa üzerimee alınmayaa başladımmm aktifliğine vsss

dreamboys69

dreamboys69

Üye
genel olarak söylendi kimse üstüne alınmasın:oke:

elmyra

Üye
walla ben alınmayaa başladımmmm simdii yazamıyomm ojelerimm bozulcakkk kurusunn öleeee

ouSahin

ouSahin

Üye
    Konu Sahibi
@rzu biz burda birşey yazarken isim verdik mi? kişi belirttik mi? sade sen degil burdan yazdıklarımızı diger üyelerinde pay almasını ve hal ve hareketlerini düzeltmesini istiyoruz...van_hoijdonk'un bahsettigi konudan bir bakımdan bunuda çıkartabilirsiniz...

Ben şahsi gördügüm konudan bahsettim ve uyulması gerekenleri yapılması gerekenleride uyarı anlamında söyledim..bak bende isim vermedim biz li knuştum biz yöneticelerin bile hataları olabiliyor..

bir diger konu son birşey bahsetcem...

Örnek oyun bölümünde çok güzel oyunlar ciddi hoş dakkilar geçircegimiz oyunlar var...Ama bu oyunlarda hep birbirlerine laf atmalar,ezmeler gibi tavırlı tavırlı oyun dışı mesajlar görüyoruz Arkadaşım sokakta degilsin bir forumdasın karşındakini görmüyorsun bu da bir oyun bu oyun laf atma oyunu degil bazı şeylerin bilincinde olarak oynamalasın oynamasını bilmiyorsan oynamıcaksın...birden fazla boş mesaj görüyorum iki kişi arasında oynanan oyunları görüyorum oyunu oynamaz hale getiren mesajlar görüyorum ben hiç düşünmeden silerim bundan sonrada öle yapıcam zaten

nese inş. laflarım çarptırılmaz ben burda bir kişi ye degil birden fazla kişiye sölüyorum inş. dikkate alınır ben son sözlerimi güzelce anlattım:) anlayana gider bu sözler dikkate alınması temmenniyle..

herkeze iyi forumlar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Arzu biz burada kimseye karşı yazmıyoruz. Bizim görevimiz sitede gördüğümüz yanlışları düzeltmektir. Üzerine alınacağın bir konu varsa o seni ilgilendirmektedir. Eğer böyle düşünüyorsan (ben asla bir şahıs düşünerek yazmadım bunu belirteyim) kendindeki yanlışı düzeltebilirsin, eğer varsa tabi bu yazdıklarımıza göre.

Kesinlikle hakaret olarak algılama bu sorumu. Özel bir soru olarak soruyorum bayanların yaşı sorulmaz ama merakımdan sorucam bunu. Yaşın kaç acaba? Eğer burada belirtmek istemiyorsan pm atabilirsin veya hiç söylemeyebilirsin. Sizin kararınızdır saygı duyarım.

Bir de yukarıda Negative ve Sen sert olmak zorunda mısınız? demişsin. Yeri gelir bu sitede 5 yaşında çocuk gibi davranırım, yeri gelir 40 yaşında birisi gibi yazarım. Ama her şeyi gerektiği yerde yaparım. Dolayısıyla şuanda ciddi bir konu konuşuyoruz ve bu şekilde yönetim adına bir admin olarak bu şekilde cevap vermem gayet doğaldır. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt