Site İçi Tartışmalar ve Bazı Sorunlar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elmyra

Üye
ben bana karşı yazıyorsunuz demedim kii sadece üzrime alınıyorum dedim bu ikisinin arasında cok fark var ayrıca neyseee boşverrr herkesee iii gecelerrrr

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
ben bana karşı yazıyorsunuz demedim kii sadece üzrime alınıyorum dedim bu ikisinin arasında cok fark var ayrıca neyseee boşverrr herkesee iii gecelerrrr

Üzerinize alınıyorsanız yazılanları. Burada :agla tarzında smileyler koyacağınıza kendinize çeki düzen vermeye çalışmakla başlamanız daha doğrudur diye düşünüyorum.

Not: Ben size demedim, siz üzerinize alındığınız için sadece bir öneri de bulundum. ;)

danyal

Üye
benim fazla postum yok sitede 12 yıldır forumlardayım ve bir iki akşam takıldım bu sitede görüğüm ilk izlenimim şu oldu :Belli kişiler arasında gruplaşılan ve canımların cicimlerin havada uçtugu bir site olması.Bu şekilde genele hitap etmeniz biraz zor.Saygılar

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
benim fazla postum yok sitede 12 yıldır forumlardayım ve bir iki akşam takıldım bu sitede görüğüm ilk izlenimim şu oldu :Belli kişiler arasında gruplaşılan ve canımların cicimlerin havada uçtugu bir site olması.Bu şekilde genele hitap etmeniz biraz zor.Saygılar

Merhabalar.

Site içinde yapmış olduğunuz gözlemi aktardığınız için teşekkür ederim öncelikle. Eğer önceki mesajları okuduysanız ben bu konunun farkında olduğumu belirttim ve burada uyarımı ilettim. Eğer aynı kişiler bu tarz olaylara devam ederlerse gerekeni yapılacaktır.

Emin olabilirsiniz. :oke:

TURKISH POWER

Üye
gereği derken ne demek istiyosuzn?

keremerson

keremerson

Üye
zaten prensesime laf edenle bizzat ilgilenirim :) ;)

Bu prensesim, canım, cicim olaylarını bıraksak artık forumda daha iyi olacağı kanısındayım. Kim kimin kankasıysa özelinden yazsın yazacakları herkes msn diye bir şey kullanıyor. Forum içinde bu tarz mesajlar yazılmasını tasvip etmiyorum.

Kimse kimseyi korumak durumunda değildir. Koruyacak kişiler varsa onlarda biz yöneticilerdir. Lütfen üzerinizde olmayan kendi yarattığınız gömleği çıkartınız.

Sorun varsa yöneticiler bellidir. Belirtirsiniz kurallar dahilinde şikayetinizi iletirsiniz gerekeni yaparız. Ayrıca bayan üye erkek üye ayrımına karşıyım kesinlikle bunu da belirteyim. Üye üyedir bunun bayanı erkeği olmaz. Ben karşımdakini üye olarak görüp cevap yazıyorum bayan diye kendini kasmak veya erkek diye kaba davranmak gibi saçma ayrım yapan arkadaşlar var.
Eğer kuralları gerçekten iyi idrak ettiyseniz zaten bu ayrımı yapmadan herkese aynı davranırsınız.

Son kez de belirteceğim gibi kimse kimseyi korumaya kalkmasın veya bu görevi üzerine vazife bilmesin.

İyi akşamlar...

;);)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
gereği derken ne demek istiyosuzn?

Öncelikle yapılacak uyarıdır. Genel uyarıyı buradan yaptık. Devamında kişisel uyarı yaparız baktık hala devam ediyor kısa süreli ceza verilir. Hala devam ediyorsa gittiği yere kadar banlanır son nokta neresiyse artık. ;)

fatih findik

Üye
haklısın kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt