Eski Gereksizler ortamı nasıldı (benim hatırladıklarım)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
LYS'ye bu yüzden çalışamadığını çok iyi biliyorum :kop:

Hasan

Üye
isyeeaaaan :kop:

CABBAR

CABBAR

Üye
Ben foruma Şubat 2012'de üye oldum Mayısta gerksizlere bağlandım sonrada forumdan çıkamaz oldum. Yaz başından bu yana forum biraz sıkıcı olmaya başladı. Ramazanda forum süper olur dediler yine aynıydı. :off:

- - - Eklendi - - -

Bu arada Taha üniversite ne oldu?

- - - Eklendi - - -

Ve TheFenomen nerelerde?

M. tAHA

M. tAHA

Üye
ben bugün muafıyet sınavına girdim ve sanırım kaldım :):) galiba hazırlik okuyacagim bir sene :)

- - - Eklendi - - -

Ben foruma Şubat 2012'de üye oldum Mayısta gerksizlere bağlandım sonrada forumdan çıkamaz oldum. Yaz başından bu yana forum biraz sıkıcı olmaya başladı. Ramazanda forum süper olur dediler yine aynıydı. :off:

- - - Eklendi - - -

Bu arada Taha üniversite ne oldu?

- - - Eklendi - - -

Ve TheFenomen nerelerde?
ben konya inşaat mühendisliğinı kazandım enes bursa diyordu ama o nereye gitti bilmiyorum haber alamadım ne zamandır

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ben bugün muafıyet sınavına girdim ve sanırım kaldım :):) galiba hazırlik okuyacagim bir sene :)

- - - Eklendi - - -

ben konya inşaat mühendisliğinı kazandım enes bursa diyordu ama o nereye gitti bilmiyorum haber alamadım ne zamandır

Güzel bölüm :oke:

• Beğen
Tepkiler: M. tAHA
CABBAR

CABBAR

Üye

- - - Eklendi - - -

Hayırlı olsun efenim :bakim:

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
birinin adını yazar sonra bi smiley koyardık

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
:kop2: :kop2:

otostopçu

otostopçu

Üye
benim telefonmu bouk yoksa oğuzhan kabız civciv olmuş furkanda rambo öyle gözüküyo telefonda o.O

ismail

ismail

Üye
maxi kutlamalara bak :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
otostopçu

otostopçu

Üye
kıyamet alameti )):