ooo bn 5 -6 kere gönderdim senin hatan değil ki doğru düzgün yapın de..
+1Değiştirebilirsin istersen parasını da alabiliyorsun.![]()
annenle gidebilirsin
Nasıl YApacağım Fazla Uğraştırmasa Ben 18imi GEçmedim TElefon Babamın Üstüne KAyıtlı BAbamda Bİraz Sinirli Anlayacağın Uğraşmaz

Nasıl Yapacağız
annenle gidebilirsin![]()
Okullar BAşlayınca VBen İL Dışına Gidiyorum NAsıl BEkleyeceğimTürkcell vodofone vs. mağazalarında tüketici hakem heyetimi ne var ona gidiyorsun dilekçe veriyorsun böyle böyle oldu diye onlarda dava açıyor 2 lira ücret alıyor sonra 2 ay flan davanın sonuçlanmasını bekliyosun eğer tedarikçi firma ürünü geri almayı kabul etti ise heyete dilekce gidiyor sende o magaza gidip parasını alıyorsun gecen sene babamın telefonunun parasını böyle aldık.
Babana söyle sinirini telefonculara üzerinde atsın, bağırsın çağırsın. Hem işinizi halledin hem baban stres atar
Şaka maka git aldığın yere böyle böyle de arkadaşın da dediği gibi adam gibi yapmıyorlarsa onların suçu yani. Değiştiriyorlar mı paranı mı veriyorlar. Sen hakkını ara![]()
Okullar BAşlayınca VBen İL Dışına Gidiyorum NAsıl BEkleyeceğim
- - - Eklendi - - -
Telefoncuya Bile Gİtmez Sinirini BEnden Çıkarır
tanıdıgın flan yokmu babana söyle sana para verceklermiş de gider alır 
Çocukmu KAndırıyon Der
Pöfftanıdıgın flan yokmu babana söyle sana para verceklermiş de gider alır
![]()
BEn Yapamammı BU İŞiTürkcell vodofone vs. mağazalarında tüketici hakem heyetimi ne var ona gidiyorsun dilekçe veriyorsun böyle böyle oldu diye onlarda dava açıyor 2 lira ücret alıyor sonra 2 ay flan davanın sonuçlanmasını bekliyosun eğer tedarikçi firma ürünü geri almayı kabul etti ise heyete dilekce gidiyor sende o magaza gidip parasını alıyorsun gecen sene babamın telefonunun parasını böyle aldık.
dediğinn şeyi ilk defa senden duyuyorum böyle bişey olup olmadıgını kesin öğrenebilir misin ?