Böyle Hakkım Var Mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Böyle Hakkım Var Mı?
Bende Telefonu Aldığımda Tuş Takımı Sola Doğru
Çöküktü 1 Kere Gönderdim Sonra Aldım Telefonu USB Soketi Koptu Gönderdim Değiştirildi 1 Kere Daha Göndersem
Değiştirebilir miyim Çünkü Tuşlar Yine Biraz Çökük

nazlican

Üye
ooo bn 5 -6 kere gönderdim senin hatan değil ki doğru düzgün yapın de..

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Yani Telefonu Değiştireblirmiyim YAda Parasını Alabilir miyim

15097

15097

Üye
Değiştirebilirsin istersen parasını da alabiliyorsun. :hmmm

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Değiştirebilirsin istersen parasını da alabiliyorsun. :hmmm

Nasıl YApacağım Fazla Uğraştırmasa Ben 18imi GEçmedim TElefon Babamın Üstüne KAyıtlı BAbamda Bİraz Sinirli Anlayacağın Uğraşmaz

Xelord

Xelord

Üye
Babana söyle sinirini telefonculara üzerinde atsın, bağırsın çağırsın. Hem işinizi halledin hem baban stres atar :)
Şaka maka git aldığın yere böyle böyle de arkadaşın da dediği gibi adam gibi yapmıyorlarsa onların suçu yani. Değiştiriyorlar mı paranı mı veriyorlar. Sen hakkını ara :)

R.A.M

R.A.M

Üye
Türkcell vodofone vs. mağazalarında tüketici hakem heyetimi ne var ona gidiyorsun dilekçe veriyorsun böyle böyle oldu diye onlarda dava açıyor 2 lira ücret alıyor sonra 2 ay flan davanın sonuçlanmasını bekliyosun eğer tedarikçi firma ürünü geri almayı kabul etti ise heyete dilekce gidiyor sende o magaza gidip parasını alıyorsun gecen sene babamın telefonunun parasını böyle aldık.

nazlican

Üye
yani mecburlar

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Türkcell vodofone vs. mağazalarında tüketici hakem heyetimi ne var ona gidiyorsun dilekçe veriyorsun böyle böyle oldu diye onlarda dava açıyor 2 lira ücret alıyor sonra 2 ay flan davanın sonuçlanmasını bekliyosun eğer tedarikçi firma ürünü geri almayı kabul etti ise heyete dilekce gidiyor sende o magaza gidip parasını alıyorsun gecen sene babamın telefonunun parasını böyle aldık.
Okullar BAşlayınca VBen İL Dışına Gidiyorum NAsıl BEkleyeceğim

- - - Eklendi - - -

Babana söyle sinirini telefonculara üzerinde atsın, bağırsın çağırsın. Hem işinizi halledin hem baban stres atar :)
Şaka maka git aldığın yere böyle böyle de arkadaşın da dediği gibi adam gibi yapmıyorlarsa onların suçu yani. Değiştiriyorlar mı paranı mı veriyorlar. Sen hakkını ara :)

Telefoncuya Bile Gİtmez Sinirini BEnden Çıkarır

R.A.M

R.A.M

Üye

Okullar BAşlayınca VBen İL Dışına Gidiyorum NAsıl BEkleyeceğim

- - - Eklendi - - -

Telefoncuya Bile Gİtmez Sinirini BEnden Çıkarır

Pöff :( tanıdıgın flan yokmu babana söyle sana para verceklermiş de gider alır :D

Süleyman

Süleyman

Üye
zaten de böyle birşey yapamazsın.
Telefon değişimi veya para iade bir elektronik eşya garanti dahilinde 3 kez garantiye giderse yapılır.
Ama yapılması için 3 gidişininde aynı sorundan kaynaklanması gerekir.
Yani misal senin tuş içine çökmüş göndermişsin yapmışlar.
gelmiş usb soketi kopmuş. bunu gönderirsen telefon değişimi vs yapmazlar.
iki neden var.
1- daha bu 2. gidişi
2- aynı arızadan dolayı gitmiyor.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
telefonu aldığında sorun varmış . Yapmak zorundalar :good:

hunter41

hunter41

Üye

dediğinn şeyi ilk defa senden duyuyorum böyle bişey olup olmadıgını kesin öğrenebilir misin ?

R.A.M

R.A.M

Üye

dediğinn şeyi ilk defa senden duyuyorum böyle bişey olup olmadıgını kesin öğrenebilir misin ?

her turkcell vf bayilerinde olmasada var kesin başımıza geldi geçen yıl teknosadan bóyle aldık parayı ama telefon 6 defa flan garantiye gitti :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt