nokia 603 multitasking 62 apps :D:D:D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ID68

Üye
bende denemiştim daha önce 808 in videosunda gördüm. Ama 50 tane açabildim ondan sonrasına ram yetmezliği diyordu galiba.Tebrikler güzel skor yapmıssın.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Hey MaşAllah :alkis :yuru

gogis

gogis

Üye
zaten toplasan 62 uygulama var

Silinen Üye 2000119

Silinen Üye 2000119

Kapalı Hesap
önce 10 uygulama açtım sonra 8 oyun açtım (7 HD + pes11) oyunlardan sonra uygulama açmaya devam ettim, 36 uygulamaya kadar gelebildim daha sonra yeni program açtıkça baktım ilk 10 program kapandı sonra oyunlar falan kapanarak devam ediyodu bende bıraktım. Oyunlar olmasa 60ı rahat bulurdu diye düşünüyorum :)

velhasılıkelam en fazla 36 uygulamayı gördüm görev yöneticisinde :)

ama merak ettim bende niye bellek yeterli değil gibisinden uyarı vermedi de direk programları kapattı :hmmm

• Beğen
Tepkiler: SkyLaBTR
SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
önce 10 uygulama açtım sonra 8 oyun açtım (7 HD + pes11) oyunlardan sonra uygulama açmaya devam ettim, 36 uygulamaya kadar gelebildim daha sonra yeni program açtıkça baktım ilk 10 program kapandı sonra oyunlar falan kapanarak devam ediyodu bende bıraktım. Oyunlar olmasa 60ı rahat bulurdu diye düşünüyorum :)

ama merak ettim bende niye bellek yeterli değil gibisinden uyarı vermedi de direk programları kapattı :hmmm

bi de oyunları açmadan dene... en son aç oyunları

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

:ehe

- - - Eklendi - - -

zaten toplasan 62 uygulama var

bu telefonun neredeyse boş hali daha 3 4 gün önce format attım.

- - - Eklendi - - -

bende de kapatıyordu bi ara ama hafıza dolu uyarısını da alıyordum :hmmm

aslankaplants

aslankaplants

Üye
benim e7 30 da takılıyo:) ama fruit ninja, angry birds fln. de açıktı. Sonra hafıza dolu dedi zaten

pRime.

pRime.

Üye
güzel skor :)

benim merak ettiğim 256 mb ramli N8 daha fazla açarken 512 mb ramli 2. nesil telefonlar neden daha az açıyor?:hmmm

fp1 ile artık 1. nesil cihazlardan daha fazla açabilirler. açacak uygulama ve oyun kalması önemli.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
Barış Grc

Barış Grc

Üye
Gogis başka türlü söyledi o sözü . :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Aynen. :ehe

- - - Eklendi - - -

Aynen. :ehe

gkcll

gkcll

Üye
valla şaşırdım bende deneyeceğim

great14

great14

Üye
Hep o Stephen Elop'un yanlış politikaları yüzünden Symbian gibi bi sistem bitti. Android daha multitasking yapamazken bu cihazlar 512mb ram ile 62 uygulama açıyorsa, kasma yapmıyor stabilse ve uygulamasızda bu işte bi sorun vardır. Eğer Elop "Symbian'ı bitirdik" demeseydi hala oyun/uygulama çıkıyor olurdu açıklamadan sonra durdu oyun/uygulamalar yani Elop'un ilginç politika izlemesi Symbian'ın sonu oldu, symbian'ı geçtim meego'nun arkasında dursa bile şuan pazar payının rahat %30'una sahipti. Bakalım lumia'lar iddialı duruyor ama Nokia da diğer markalardan farksız oldu bu sefer de Microsoft firmasının Ceo'sunun kullandığı bi marka oldu. Symbian & Meego vazgeçilmez iki sistemdi ama anlayana.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Hep o Stephen Elop'un yanlış politikaları yüzünden Symbian gibi bi sistem bitti. Android daha multitasking yapamazken bu cihazlar 512mb ram ile 62 uygulama açıyorsa, kasma yapmıyor stabilse ve uygulamasızda bu işte bi sorun vardır. Eğer Elop "Symbian'ı bitirdik" demeseydi hala oyun/uygulama çıkıyor olurdu açıklamadan sonra durdu oyun/uygulamalar yani Elop'un ilginç politika izlemesi Symbian'ın sonu oldu, symbian'ı geçtim meego'nun arkasında dursa bile şuan pazar payının rahat %30'una sahipti. Bakalım lumia'lar iddialı duruyor ama Nokia da diğer markalardan farksız oldu bu sefer de Microsoft firmasının Ceo'sunun kullandığı bi marka oldu. Symbian & Meego vazgeçilmez iki sistemdi ama anlayana.

katılıyorum. Ama geçti gitti ışte...

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye

çok iyi bi özet... Ellerine sağlık ;)

PYTHONs

Üye
:oha::oha::oha::oha::oha: :oha2::oha2::oha2::oha2: çöğüşşşşş.. Evet symbian ın multitasking konusunda söz yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt