Bu siteden telefon alınır mı? Yardım arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
Bu siteden telefon alınır mı? Yardım arkadaşlar...
Arkadaşlar yeni telefon alıcam. Xperia Arc S.

Teknosa'da 1100 küsür lirayken. Androidtelefonları.com'da 700 Küsür lira.

Neden bu kadar fazla fiyat farkı. Pasaport kayıtlı filan mı satıyorlar?

Alan arkadaşlar varsa yardım etsin güvenilir bir site mi?

Karanlık97

Karanlık97

Üye

Bunlara bak sonra karar ver.Büyük ihtimalle gümrükten geçerken Garanti Belgesi'ni alıyorlar onun için ucuz.Cimri, EnUcuz gibi sitelerdeki tanımadığın alışveriş merkezlerinin fiyatına bakıp sakın numaraya gelme zaten en ucuz oldukları için en başta oluyorlar...

Bimeks, Teknosa, HepsiBurada, Darty bunlar gibi yerlerden alışveriş yapmak daha iyi :oke:.

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi

Bunlara bak sonra karar ver.Büyük ihtimalle gümrükten geçerken Garanti Belgesi'ni alıyorlar onun için ucuz.Cimri, EnUcuz gibi sitelerdeki tanımadığın alışveriş merkezlerinin fiyatına bakıp sakın numaraya gelme zaten en ucuz oldukları için en başta oluyorlar...

Bimeks, Teknosa, HepsiBurada, Darty bunlar gibi yerlerden alışveriş yapmak daha iyi :oke:.

Ben de böyle düşünmüştüm. Sonuçta fiyat oldukça ucuz. Ucuz alıcaz diye üzülmeye değmez. Ucuz etin yahnisi yenmezmiş zaten :D

Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim :)

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Arkadaşım telefonumu oradan aldım ayrıca 2 adet s3, 1 note ve bir nexus aldı çevremdeki insanlar hiç bir sorun çıkmadı.

TheCower

TheCower

Üye
O site güvenilir

badmus

badmus

Üye
ben o siteden s3 ü aldım bi hayli güvenilir bi site şu ana kadar hiçbir sorunum olmadı. hatta ulusrarası garanti belgesi hala duruyor kutusunda belgeyi falan almamışlar

MücahitTokgöz

kaç günde geldi peki sana cihaz ve aldığındamı parayı veriyosun yksa öncedenmi yatırıyorsun

EneSismanoglu

EneSismanoglu

Üye
    Konu Sahibi
O zaman neden piyasa fiyatının bu kadar altında satıyolarki?

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

furkey

Üye
paralel ithalat olduğu için öyle. Sıkıntı yaşama ihtimali vardır. Ama genel olarak güzel yorumlar duydum. Sen yine de riske atma bence. Ha bu arada darty den de alma. Oradakiler de paralel ithalat olabiliyor bazen...

badmus

badmus

Üye
perşembe kargoya verildi cuma günü elime geldi telefon

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Tamamen güvenilir bir site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt